Ik wil

Verkopen

De beslissing om uw woning te verkopen of verhuren is een belangrijke stap in uw leven. Natuurlijk wilt u de meest deskundige begeleiding die aansluit op úw wensen en verwachtingen. Iemand die uw belangen behartigt en u alle zorgen uit handen neemt. Kortom, iemand waar u van op aan kunt. Bij Wijnen Vastgoed bent u daarvoor aan het juiste adres. Betrouwbaar, vakbekwaam en klantgericht.

 

Waarom Wijnen Vastgoed?

Waar het uiteindelijk om draait is dat uw huis verkocht wordt tegen een goede prijs, dat het verkoopproces voldoet aan al uw wensen en verwachtingen en dat u blij bent dat u de juiste makelaar hebt ingeschakeld. Wij houden van een no-nonsense aanpak. Korte lijnen en een directe en persoonlijke communicatie geheel afgestemd op uw wensen. Op die manier regelen we alles voor u.

 

Persoonlijk contact

In een persoonlijke afspraak leggen wij graag het verkoopproces aan u uit en stellen we samen met u het verkooptraject vast dat perfect op uw woning of bedrijfspand is afgestemd. Ons doel is eenvoudigweg uw woning tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen. De tevredenheid van u als klant staat daarbij steeds centraal.

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in