Ik wil

Kopen

U bent geïnteresseerd in een woning of bedrijfspand en u kunt veel zelf regelen maar u wilt graag een second opinion hebben van een expert zonder dat u meteen veel geld kwijt bent aan courtage? U hebt een leuke woning gezien, maar u wilt er zeker van zijn dat u niets over het hoofd heeft gezien? Of wilt u dat iemand over de koopovereenkomst heen kijkt zodat u er zeker van bent dat u niets bent vergeten? Dan bent u bij Wijnen Vastgoed aan het goede adres.

Dankzij onze klantgerichte en flexibele DEELDIENSTEN AANKOOP kunnen wij u nauwkeuriger van dienst zijn op de onderdelen waar u graag ondersteuning in wilt. Of het nu een bezichtiging is, het opstellen van een koopovereenkomst of u wilt graag dat Wijnen Vastgoed voor u onderhandelt; alles is mogelijk.

 

Aankooptraject door Wijnen Vastgoed

Natuurlijk kunt u Wijnen Vastgoed ook inschakelen om het gehele traject van de aankoop van een woning of bedrijfspand te begeleiden. Het tarief van Wijnen Vastgoed in de totale aankoopbegeleiding is scherp en nadrukkelijk resultaatgericht opgebouwd. Het tarief loopt parallel aan het resultaat van de onderhandeling.

 

Deeldiensten aankoop woning

  1. Bezichtiging en prijsadvies
  2. Onderhandeling
  3. Controle koopakte
  4. Opstellen koopakte
  5. Controle akte van levering
  6. Oplevering
  7. ‘All-inn’ tarief

 

Persoonlijk contact

Voor meer informatie over de inhoud van de werkzaamheden en bijbehorende tarieven kunt u altijd even vrijblijvend binnenlopen bij Wijnen Vastgoed of een persoonlijke afspraak maken.

Stel een woningalert in