Over

Wijnen Vastgoed

Wijnen Vastgoed is in 2012 opgericht door mij, Koen Wijnen. Inmiddels bestaan we alweer verschillende jaren en in de loop der jaren heeft het kantoor zijn naam opgebouwd. Een lokaal kantoor met lokale mensen; dat is het idee. Daar ligt de kracht van Wijnen Vastgoed.

 

Over Koen Wijnen – Wijnen Vastgoed

Even kort over mij; sinds mijn afstuderen in 2005 ben ik werkzaam in het vastgoed en de makelaardij. In mijn arbeidsverleden heb ik ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Someren. Na deze periode heb ik ervaring opgedaan in de zakelijke kant van vastgoed bij het vastgoedbeheer. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het opstellen van huur- en koopovereenkomsten, due dilligence onderzoeken, VvE-beheer en vele andere aspecten die deel uitmaken van het beheer van alle soorten vastgoed.
In 2008 ben ik geslaagd voor mijn examen en ben ik een gecertificeerd makelaar-taxateur o.z. Wonen, inschreven bij Vastgoedcert en het NRVT. Hierna heb ik ook mijn certificering gehaald voor WOZ-taxateur en bedrijfsmatig vastgoed. Omdat ik het vak leuk vind en omdat ik het een enorme uitdaging vind ben ik In 2012 mijn eigen kantoor begonnen. Met bijna 15 jaar ervaring in het vastgoed ben ik ervan overtuigd dat ik voor u een goede partij ben!

Aanbod woningen en bedrijfsmatig

Wijnen Vastgoed heeft een breed aanbod woningen in gemeente Someren, Asten, Nederweert en omgeving. Naast dit gevarieerd aanbod woningen hebben wij ook huurwoningen en bedrijfsmatige panden.

Makelaar in Someren

Zelf woon ik in Someren en ik ben geboren in Someren-Eind waardoor ik erg goed bekend ben met de omgeving en de mensen. Een hoge kwaliteit van dienstverlening in combinatie met een no-nonsense aanpak omschrijft mij het beste. Het beste voor u als klant; dat is het uitgangspunt. Zit u al langer met een waarderingsvraagstuk of zou u gewoon graag even van gedachten willen wisselen met mij?

Neem contact op en maak een geheel vrijblijvende afspraak!

 

Stel een woningalert in