Nieuwendijk 28

5712 EM Someren-Eind € 264.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 90 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud 270 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze dit kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op de voormalige locatie van de oude Mariaschool in het centrum van Someren-Eind. Het totale nieuwbouwproject wordt gebouwd door aannemersbedrijf Geven en bestaat uit twee tweekappers, een vrijstaande woning en een appartementencomplex met 5 appartementen. De 5 appartementen in appartementencomplex ‘Antoniushof’ worden vanaf nu te koop aangeboden.

Vanuit het appartementencomplex heeft u straks een mooi groen en ruimtelijk zicht op de omgeving. Het appartementencomplex worden gebouwd conform de huidige eisen van energiezuinigheid en comfort. Wonen met lage maandelijkse kosten voor energieverbruik! Verder is het complex voorzien van een liftinstallatie zodat alle appartement geschikt zijn voor meerdere doelgroepen.

Zoals aangegeven bestaat het complex uit 5 appartementen: 2 op de begane grond met tuintje, 2 op de verdieping en 1 penthouse op de bovenste verdieping. Alle appartementen worden verkocht met een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex en een berging op de begane grond. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuintje.

VON-prijzen:
2 appartementen begane grond met tuintje: € 279.000,- V.O.N. ( 89,7 m2 woonoppervlakte ( 1 ALLEBEI VERKOCHT)
2 appartementen op de 1e verdieping met balkon € 264.000,- V.O.N. (80,9 m2 woonoppervlakte, (ALLEBEI VERKOCHT)
1 Penthouse op de 3e verdieping met dakterras € 325.000,- V.O.N. ( 122,2 m2 woonoppervlakte) VERKOCHT

Algemene zaken:
- De appartementen worden ‘vrij op naam’ aangeboden. Dat wil zeggen dat in de koop-/aanneemsom niet alleen de bouw- en grondkosten zijn inbegrepen, maar ook alle bijkomende kosten van architect, notaris (leveringsakte), gemeentelijke leges, verkoopbemiddeling, B.T.W. en kadastrale inmeting. Een all-in prijs, echter exclusief de kosten verband houdende met financieringen, abonnee- en aansluit kosten telefoon en kabel en renteverlies.
- Er is een impressie film gemaakt om een idee te geven van toekomstige omgeving rondom het appartementencomplex. Enkele sfeerimpressies van de gewenste omgeving zijn in deze presentatie toegevoegd. Informeer hierover bij Wijnen Vastgoed.
- De verwachte startdatum van de bouw is eind 2020.
- Neem contact op met Wijnen Vastgoed voor de uitgebreide verkoopbrochure van nieuwbouwproject Antoniushof in Someren Eind.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 264.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 2021
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte 90 m2
Inhoud 270 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in