Laan ten Roode 20a

5711 GC Someren € 329.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1996
Woonoppervlakte 83 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u dit leuke appartement, gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Someren, met alle voorzieningen en winkels op loopafstand. Het appartement heeft twee slaapkamers en een balkon aan de achterzijde van het complex. Er is een berging aanwezig in de kelder en het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein van het complex.

BEGANE GROND:

Op de begane grond treft u, bij de toegangsdeur van het complex, de videofooninstallatie en brievenbussen aan. Als u het complex betreedt komt u in een centrale hal waar u via een lift, of een (beklede) trap, toegang heeft tot de verdiepingen van het complex.

EERSTE VERDIEPING:

In de centrale hal treft u naast de meterkast, de toegangsdeur naar het appartement aan. In de hal van het appartement treft u naast een garderobehoek de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje aan.

De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerkplafond. Dankzij de grote raampartijen in de voorgevel is er veel lichtinval in de woonkamer.

De keuken bestaat uit een kunststof keukeninrichting verdeeld over twee wanden ingericht met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. Via de keuken komt u in de aparte berging met CV-opstelling (2012) en witgoedaansluiting. Via de gang heeft u toegang tot de badkamer en de 2 slaapkamers.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchcabine, wandmeubel met wastafel en een hangend toilet.

De ruime ouderslaapkamer (4.29m x 3,37m) is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

De 2e slaapkamer (3.16m x 2,68m) is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerkplafond. Via de 2e slaapkamer heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement

ALGEMENE ZAKEN:

- Het appartement maakt deel uit van VvE Wevershof. De servicekosten bedragen € 150,- per maand.
- Een appartement met 2 slaapkamers gelegen op een mooie locatie in het centrum van Someren.
- Privé parkeerplaats op het afsluitbaar binnenterrein (via een slagboom)
- Energielabel A
- De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
- Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie en het dak is bedekt met betonpannen en bitumineuze dakbedekking. Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en de vloeren, daken en muren zijn geïsoleerd. Verwarming door middel van gasgestookte CV-ketel (2012).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 329.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1996
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte 83 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in