Kanaaldijk-zuid 66

5712 SR Someren € 489.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 155 m2
Perceeloppervlakte 4820 m2
Inhoud 1100 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande boerderijwoning met inpandige stalruimte gelegen op een mooi rechthoekig perceel van maar liefst 4.820 m². Het betreft een echte opknapper voor degene die zelf een ruime vrijstaande woning naar eigen smaak wil inrichten. De huidige stalruimte in de woning bedraagt ca 200 m2. Daarnaast is nog een vrijstaand bijgebouw toegestaan van 100m2.

Voordeur aan de voorzijde van de woning. De hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer afgewerkt met stucwerkwanden en tapijttegel vloerbedekking. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Portaal met trapopgang naar de 1e verdieping en meterkast. De keuken is in 1971 uitgebouwd. Ruime leefkeuken met keuken in een lengte opstelling ingericht met vaatwasser, inductiekookplaat, oven en afzuigkap. Via de keuken toegang tot de 2e slaapkamer op de begane grond en de gedateerde badkamer met wastafel en doucheruimte.

Praktische bijkeuken met achterdeur naar de zijkant van de woning, witgoedaansluitingen, CV-ketel (ca. 2010) en boiler. Aparte toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Via een gang vanuit de bijkeuken toegang tot de berging met extra (eenvoudige) douchegelegenheid.
Inpandige toegang vanuit de bijkeuken naar de stalruimte.

1e verdieping:

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met behangen wanden, vloerbedekking en schroten plafonds. Hoewel de afwerking gedateerd is zijn de afmetingen van de slaapkamers erg goed en ruim. Er is geen toegang tot de zolderverdieping.

Buiten:

Groot rechthoekig perceel van ca. 42m breed en 110m lang. Het perceel is ingericht met gazon en deels bestrating en deels half verharding. Het perceel is toegankelijk via een oprit vanuit de Zaanstraat. Een gedeelte van het perceel heeft een woonbestemming en een gedeelte agrarisch. Er is een eenvoudige opstal aanwezig op het perceel.

ALGEMENE ZAKEN

Algemene zaken

- Het betreft een gedateerde boerderijwoning en koper dient rekening te houden met verbouwingskosten.
- In 2007 heeft de huidige eigenaar een verkennend bodemonderzoek laten uitvoeren. Hieruit bleek dat er geen verontreiniging aanwezig is. Het rapport is bij Wijnen Vastgoed op te vragen.
- In 2006 heeft er een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Hieruit bleek dat er uitsluitend in het rookkanaal asbest aanwezig is.
- De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
- Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 489.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Perceeloppervlakte 4820 m2
Woonoppervlakte 155 m2
Inhoud 1100 m3
Aantal slaapkamers 6
Aantal kamers 7
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in