Kampstraat 17

5712 CM Someren-Eind € 299.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1951
Woonoppervlakte 90 m2
Perceeloppervlakte 455 m2
Inhoud 280 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze echte opknapper gelegen op een ruim perceel van 455m². Het woonhuis is gelegen op een goede locatie aan een brede woonstraat in Someren-Eind. Een woning voor de doe-het-zelver met enorm veel potentie dankzij het brede en diepe perceel.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde, hal met trapopgang naar de 1e verdieping en vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de slaapkamer begane grond. Doorzon woonkamer met zit- en eetgedeelte afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafond. Gashaard aanwezig.
Aparte keukenruimte met eenvoudige keuken met ruimte voor een kleine eettafel. Portaal met achterdeur naar de tuin. Vanuit het portaal toegang tot het toilet met staand toilet en fonteintje en de bijkeuken met witgoedaansluitingen en een gashaard.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer met douche en wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een schroten plafond. Via een mangat in een inbouwkast in de slaapkamer toegang tot de niet begaanbare zolderverdieping.

BUITEN:

Zeer ruime achtertuin ingericht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen. De tuin heeft perfecte afmetingen; voldoende diep maar ook voldoende breed zodat er aan de zijkant van de woning een berging of garage gerealiseerd kan worden en dat er ruimte overblijft voor een achterom.
Er staat een eenvoudige betonplaten schuur met asbest golfplaten op de achterzijde van het perceel. De vrijheid en mogelijkheden van het perceel dient u ter plaatste te komen bekijken!

ALGEMENE ZAKEN:

• Een echte opknapper met veel potentie!
• Het betreft hier een gedateerde woning. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:
Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met stroplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Verwarming door middel van gaskachels. Geen centrale verwarming aanwezig. De woning is niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1951
Perceeloppervlakte 455 m2
Woonoppervlakte 90 m2
Inhoud 280 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in