Julianapark 15

5711 AJ Someren € 895.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1958
Woonoppervlakte 189 m2
Perceeloppervlakte 1855 m2
Inhoud 900 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze zeer fraaie vrijstaande bungalow gelegen op een absolute toplocatie in Someren aan het fraaie Julianapark. De bungalow biedt veel ruimte en is gelegen op een prachtig perceel van 1.855 m² in het centrum van Someren. Een absolute buitenkans om een dergelijk prachtig pand te kunnen kopen!

BEGANE GROND

Brede oprit met diverse parkeermogelijkheden. Dubbele garage aanwezig met elektrische openslaande deuren om uw auto binnen te zetten. De hoofdentree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Via het portaal toegang tot de ruime hal afgewerkt met een marmeren vloer. Ruimte voor een garderobehoek en vanuit de hal toegang tot de ruime toiletruimte met hangend toilet en fonteintje in meubel. De toiletruimte is eveneens met marmer betegeld.

De hal loopt door in een gang naar de achterzijde van de bungalow met toegang tot andere vertrekken en aan de voorzijde via een dubbele openslaande deur toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is afgewerkt met tapijt, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met sierlijsten en inbouwspots. Dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde en openslaande glasdeuren aan de achterzijde mooi zicht op zowel het Julianapark als de achtertuin.

In 2000 is aan de zijkant van de woonkamer een fraaie erker aangebouwd.
Vanuit de woonkamer als de centrale gang toegang tot de aparte keuken ingericht met een keukenblok in een L-opstelling afgewerkt met een granieten aanrechtblad en voorzien van vaatwasser, magnetronoven, keramische kookplaat en koelkast. De keuken is ook voorzien van een marmeren vloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met inbouwspots. Via openslaande deuren vanuit de keuken toegang tot het overdekt terras in de tuin.
De centrale gang geeft toegang tot 3 slaapkamers en de praktische bijkeuken met keukenblok en witgoedaansluitingen.

Slaapkamer 1: ( 11.5m²), tapijt, stucwerkwanden en een stukwerkplafond met inbouwspots. Openslaande deuren naar de tuin.

Slaapkamer 2: ( 17m²). Via een badkamer met inloopdouche toegang tot slaapkamer 2. Deze is aan de rechterzijde in 2000 uitgebouwd om meer ruimte te realiseren. De kamer is afgewerkt met tapijt, stucwerkwanden en een stucwerkplafond.

Slaapkamer 3: (ouderslaapkamer): (ca. 25m²), tapijt, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met inbouwspots. De aanwezige kasten blijven achter. Openslaande deuren naar de tuin. Luxe badkamer en-suite geheel betegeld met marmer en ingericht met wandmeubel met dubbele wastafel, hangend toilet, bidet en lig(bubbel)bad.

Vanuit de bijkeuken toegang tot de inpandige garage en tot de kelder. De kelder is opgedeeld in een voorraadruimte en de technische ruimte met CV-opstelling (lease ketel).

De garage is in 2000 uitgebouwd waardoor er een dubbele garage aanwezig is met voldoende ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Elektrische bedienbare openslaande garagedeuren. Via een vaste trap toegang tot de 1e verdieping boven de garage en het woonhuis. De vliering boven de garage is in gebruik als bergruimte. De verdieping boven het woonhuis is niet in gebruik op dit moment maar wel toegankelijk. Er is voldoende hoogte aanwezig om hier extra woonoppervlakte te realiseren.

BUITEN:

De achtertuin is prachtig ingericht met gazon en borders met diverse volwassen beplantingen en bomen. De tuin loopt rondom de woning aan beide zijden. De achtertuin is georiënteerd op het zuidoosten. Er is een sfeervolle overkapping aanwezig tegen de achtergevel van de woning. Verder is er een tuinhuis en een prieeltje aanwezig in de tuin. Om een goed beeld en gevoel bij de plek en de tuin te krijgen kunt u het beste te woning komen bekijken.

ALGEMENE ZAKEN

• Een prachtige bungalow op een absolute toplocatie in Someren. Een prachtige parkachtige woonomgeving in het centrum van Someren.
• Beregeningsinstallatie aanwezig in de tuin.
• In 2016 is het dak van het woonhuis vernieuwd. Het huis is voorzien van nieuw dakbeschot en geïsoleerd met een isolatiefolie (airflex superpose 10mm). Verder zijn ook de dakpannen (gedeeltelijk) en de goten en HWA’s vernieuwd (koper).
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met underlayment dakbeschot (Pellos 18mm) voorzien van isolatiefolie (airflex superpose 10mm (RC 1,5)) en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel 2007 (lease) en warmwater voorzien via boiler. De gehele woning is voorzien van een kruipruimte. Deze is toegankelijk via een luik aan de achterzijde van het pand. Betonnen begane grondvloer m.u.v. de woonkamer. Houten verdiepingsvloeren. De woning is voorzien van dakisolatie en spouwmuurisolatie (na-isolatie). De vloeren zijn niet geïsoleerd. In 2000 is de garage uitgebouwd aan de zijkant, is de erker aangebouwd bij de woonkamer en is slaapkamer 2 uitgebouwd. In 1993 heeft de laatste grote interne verbouwing plaatsgevonden.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 895.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Perceeloppervlakte 1855 m2
Woonoppervlakte 189 m2
Inhoud 900 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in