Floreffestraat 51a

5711 AB Someren € 395.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 99 m2
Perceeloppervlakte 570 m2
Inhoud 350 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze te renoveren vrijstaande woning in het centrum van Someren op een ruim perceel van 570m². Deze woning biedt u de mogelijkheid om uw eigen droomwoning te realiseren. Het perceel is voldoende breed en diep genoeg om de woning uit te bouwen. Legio mogelijkheden en zeker de moeite waard om een keertje te komen kijken. We hebben impressies gemaakt om u een idee te geven van de mogelijkheden.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang en meterkast. Keuken met eenvoudige keukeninrichting in een lengteopstelling. Vanuit de keuken toegang tot de praktische kelderruimte. Aparte woonkamer met aansluiting voor een haard en grote raampartijen in de voor- en achtergevel. Bijkeuken aan de achterzijde met doucheruimte en aparte toiletruimte. Achterdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 2 kinderkamers en een zeer grote ouderslaapkamer. Er zijn mogelijkheden om van de ouderslaapkamer weer twee slaapkamers te maken zoals het vroeger was. Via een mangat toegang tot de zolderverdieping met CV-opstelling.

BUITEN:

Ruim perceel met oprit aan de linkerzijde van de woning. Aan de rechterzijde van de woning is er ook een extra achterom aanwezig. Vanuit de tuin toegang tot de eenvoudig betonplaten garageruimte met golfplaten dakbedekking. De tuin is verder ingericht met bestrating, gazon en diverse grote bomen. Ter plaatse kunt u de aanwezige ruimte in de tuin het beste beoordelen.

ALGEMENE ZAKEN:

- Een opknapper met veel potentie!
- Er zijn leidingen voor elektra en water aanwezig op de achterzijde van het perceel. in 2016 zijn de dakpannen vernieuwd en tevens zijn de golfplaten op de garage vervangen.
- De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
- Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van deels houten en deels stalen kozijnen met grotendeels enkele beglazing. Verwarming door middel van gasgestookte CV-ketel en warm water via een geiser. Het dak en de vloeren zijn niet geïsoleerd. Het is niet bekend of de spouw is na-geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Perceeloppervlakte 570 m2
Woonoppervlakte 99 m2
Inhoud 350 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in