Dorpsstraat 85

5711 GN Someren € 300.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1961
Woonoppervlakte 85 m2
Perceeloppervlakte 255 m2
Inhoud 350 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze tweekapper met oprit, carport en tuin gelegen in aan een oudere woonstraat in Someren. De woning is in de loop der jaren aan de achterzijde uitgebouwd. Het betreft hier een gedateerde woning waarbij geïnteresseerden rekening dienen te houden met moderniseringskosten. Een woning met potentie!

Begane grond:

Entree aan de zijkant van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. L-vormige woonkamer afgewerkt met vloerbedekking, granolwanden en een spanplafond. Open verbinding vanuit de woonkamer naar de uitgebouwde keuken ingericht met eiken keuken in een hoekopstelling ingericht met diverse apparatuur. Ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken toegang tot de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Portaal met achterdeur naar de tuin en vanuit het portaal toegang tot de inpandige berging. Er liggen veel mogelijkheden om de berging bij de woning te trekken waardoor er een grote leefkeuken te realiseren is.

1e verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met hoekbad en staand toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, granolwanden en een schroten plafond. Vanuit de overloop via vlizotrap naar de zolderverdieping.

2e verdieping:

Open bergruimte met CV-opstelling (ca. 2000)

Buiten:

De achtertuin is ingericht met bestrating, kunstgras en diverse beplantingen. Groot tuinhuis op de achterzijde van het perceel. Oprit met carport en overkapping aan de achterzijde in het verlengde van de carport.

Algemene zaken

• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• De dakpannen zijn in 2016 vervangen.
• Diverse uitbreidingsmogelijkheden onder andere door de aanwezige berging bij het woonhuis te trekken.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

Bouwtechnische gegevens

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen (vernieuwd in 2016). De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing met uitzondering van de voordeur. Verwarming door middel van gasgestookte CV-ketel (ca. 2000). De woning is in 1976 uitgebouwd. Het dak van de aanbouw is geisoleerd uitgevoerd. Het dak van de hoofdbouw is aan de binnenzijde na-geïsoleerd met glaswol. De vloeren en muren zijn niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1961
Perceeloppervlakte 255 m2
Woonoppervlakte 85 m2
Inhoud 350 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in