Boerenkamplaan 49

5712 AB Someren € 445.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1936
Woonoppervlakte 161 m2
Perceeloppervlakte 1027 m2
Inhoud 750 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze zeer fors uitgebouwde vrijstaande woning gelegen aan de doorgaande weg net buiten de bebouwde kom van Someren. De woning biedt enorm veel ruimte dankzij de aanwezige aanbouwen. Verder zijn er diverse bijgebouwen aanwezig op het totale perceel van maar liefst 1.027 m2. Een woning met veel extra’s die u ter plaatse moet bekijken om een goed beeld te krijgen van de aanwezige opstallen en het ruime perceel. Landelijk woning op korte afstand van het centrum van Someren! Veel mogelijkheden voor een aan-huis-gebonden-beroep of zelfs voor dubbele bewoning.

BEGANE GROND:
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Aparte keukenruimte met keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur. L-vormige woonkamer met haard en ruimte voor een zit- en eetgedeelte. De woonkamer is afgewerkt met een travertin vloer, spachtelputz wanden en een geschilderd balkenplafond. Houtkachel aanwezig.
Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde tuinkamer met toiletruimte, kelderruimte en badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aparte CV-/wasruimte met CV-opstelling. Ideaal voor gebruik als wasruimte doordat alle aansluitingen hier aanwezig zijn. Aparte toiletruimte in de bijkeuken aanwezig met hangend toilet. Achterdeur naar de tuin.
In de jaren 70 is de woning nog extra uitgebouwd aan de achterzijde met een portaal met toiletruimte, wasruimte en een slaapkamer op de begane grond. Verder is in 1976 het zwembad aangebouwd achter de slaapkamer op de begane grond. De aanwezige aanbouw is in totaal ca. 22m. Het zwembad met toebehoren kan een facelift gebruiken maar de aanwezige ruimte (ca. 6 x 12m) biedt mogelijkheden voor een atelierruimte of een praktijk aan huis.

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers. Dankzij het ruime formaat van de hoofdbouw zijn de slaapkamers ruim van afmeting. Via een mangat toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte. De kleinste slaapkamer is een perfecte ruimte om te verbouwen naar een badkamer. Deze optie is toegevoegd als optie op de alternatieve plattegrond van de 1e verdieping.

BUITEN:

De buitenruimte dient u ter plaatse te komen bekijken. Het perceel is maar liefst ca. 90m diep. Diverse bijgebouwen zijn er aanwezig en op de achterzijde van het perceel zijn diverse fruitbomen en zelfs wijnranken aanwezig. Er is zelfs een aparte wijnkelder aanwezig op de achterzijde van het perceel. Op en top een landelijk gevoel en toch op korte afstand van het centrum van Someren.
Oprit voor 2 auto’s aan de zijkant van de woning met toegang tot de garageruimte. Via een poort toegang tot de achtertuin. Achter de garage is een eenvoudig houten bijgebouw aanwezig. Het totale perceel heeft een diepte van ca. 90m2.

ALGEMENE GEGEVENS:

• Om een goed beeld van het totale object te krijgen dient u het ter plaatse te komen kijken!
• Een uniek pand met veel mogelijkheden. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning voor een kantoor- of praktijkruimte aan huis en tevens ruimte voor recreatie en ontspanning in de grote, privacy biedende tuin.
• De originele hoofdbouw dateert van 1936. In de loop der jaren is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In 1976 is er een zwembad gebouwd aan de achterzijde van het woonhuis.
• In deze brochure zijn diverse verbouwingsmogelijkheden uitgewerkt en als plattegrond toegevoegd. Ze zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden en zijn niet bouwkundig beoordeeld.
• De asbestgolfplaten op de schuurtjes zijn in 2017 vervangen.
• De originele bouwtekeningen zijn bij Wijnen Vastgoed in te zien.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot (2017) en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof- en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2005). Het dak van de hoofdbouw en de garage is in 2017 geheel vernieuwd en geïsoleerd. De spouwmuur is in 1979 nageïsoleerd met isolatieschuim. De vloer is gedeeltelijk geïsoleerd. In de jaren 90 zijn de vloeren van aanbouw 1 en de hoofdbouw vernieuwd en geïsoleerd uitgevoerd. De woning is in 3 gedeeltes uitgebouwd: aanbouw 1: tuinkamer, aanbouw 2: slaapkamer met portaal en aanbouw 3: zwembad.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 445.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1936
Perceeloppervlakte 1027 m2
Woonoppervlakte 161 m2
Inhoud 750 m3
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in