Wijtenhofstraat 3

5711 XG Someren € 335.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 95 m2
Perceeloppervlakte 447 m2
Inhoud 330 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde vrijstaande woning gelegen op een mooi ruim perceel in het centrum van Someren. Een echte opknapper die u geheel naar eigen wens kunt inrichten en uitbouwen. Dankzij de breedte van het perceel zijn er voldoende mogelijkheden om de woning aan de zijkant uit te bouwen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we enkele plattegronden toegevoegd van een mogelijke verbouwing. Hiervan zijn ook impressies gemaakt. Deze zijn te verkrijgen via ons kantoor.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping. Keukenruimte met keuken in een hoekopstelling ingericht met diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een houtkachel.

1e VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met staand toilet, wandmeubel met wastafel en doucheruimte. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en stucwerkplafonds. Via een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

BUITEN:
Diepe achtertuin (ca. 22m diep) ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Achterom aanwezig via de zijkant van de woning en vanuit de tuin toegang tot de vrijstaande garage. Grote overkapping tegen de achtergevel van de woning over de volle breedte van de woning.

ALGEMENE ZAKEN:

• Vraag de verkoopbrochure om alle impressies te ontvangen en laat u verrassen!
• De spouwmuur van de woning is in 2009 nageïsoleerd.
• De dakpannen zijn in 2015 opnieuw gecoat.
• De dakbedekking van de uitbouw is in 2013 vervangen.
• De dakbedekking van de garage dateert van ca. 1995.
• De woning is in 1972 uitgebouwd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van houten- en kunststof kozijnen grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2010). Het dak en de vloeren zijn niet geïsoleerd. De spouwmuur is nageïsoleerd in 2009.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 447 m2
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 330 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in