Wijtenhofstraat 11

5711 XG Someren € 309.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 107 m2
Perceeloppervlakte 279 m2
Inhoud 495 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bijzondere vrijstaande woning gelegen in het centrum van Someren. Gelet op de prijsklasse is het een unieke kans om vrijstaand te wonen in Someren. De woning is in de loop der jaren zowel op de begane grond als 1e verdieping uitgebouwd. Dankzij de aanwezige ruimte op de begane grond is deze woning ook geschikt om naast de reeds aanwezige badkamer ook een slaapkamer op de begane grond te creëren. Echt een woning die u ter plaatse moet komen bekijken.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met trapopgang naar de 1e verdieping. Aparte keukenruimte met keuken in een hoekopstelling (2010) met granieten aanrechtblad en ingericht met diverse apparatuur. Ruimte voor een kleinere eettafel. Uitgebouwde woonkamer met zit- een eetgedeelte van elkaar gescheiden middels een verlaging (‘zitkuil’). De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, granol wanden en een spuitwerkplafond. De tegelvloer loopt door in de keuken, hal en portaal.

Vanuit de keuken toegang tot het portaal met achterdeur naar de oprit aan de zijkant van de woning. Vanuit het portaal toegang tot de betegelde badkamer ingericht met ligbad, douche, hangend toilet en wandmeubel met dubbele wastafel. Verder geeft het portaal ook toegang tot de voormalige garageruimte nu in gebruik als berging met witgoedaansluitingen en achterdeur naar de tuin. Direct hierachter is de berging/garage gelegen. Deze is enkele jaren geleden extra uitgebouwd waardoor het een flinke ruimte betreft. De woning is flink uitgebouwd en de aanwezige ruimte dient u ter plaatse te komen bekijken. Er zijn legio mogelijkheden om de indeling te wijzigen naar bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond.

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De zeer ruime ouderslaapkamer is ontstaan door het samenvoegen van twee kamers. Via de 2e slaapkamer is een 3e slaapkamer te bereiken in de aanbouw op de 1e verdieping. Door het hoogteschil is de 3e slaapkamer middels een afstapje te bereiken. Vanuit de overloop via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

BUITEN:

De tuin (ca. 45m2) is gelegen aan de zijkant van het perceel en is ingericht met bestrating en een houten met stenen erfafscheiding. Achterom aanwezig via een poort. Indien gewenst is er meer van de zijtuin bij de woning te betrekken. De tuin is gelegen op zuiden.

ALGEMENE ZAKEN:
• De woning is aan de achterzijde in 1976 uitgebouwd. Door de eisen van destijds was er maar een bepaalde maximale hoogte toegestaan waardoor er hoogteverschil aanwezig is tussen de hoofd- en aanbouw.
• In 77/78 is het woonhuis voorzien van nieuwe dakpannen.
• De keuken is geplaatst in ca. 2010.
• De badkamer begane grond is in 2010 gerealiseerd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2008). Het dak van de hoofdbouw is niet geïsoleerd. De aanbouw is wel geïsoleerd. De muren van de hoofdbouw zijn niet geïsoleerd maar de muur van de aangebouwde badkamer is wel geïsoleerd. De vloeren in de keuken, woonkamer en badkamer zijn geïsoleerd. De woning is in 1976 uitgebouwd zowel op de begane grond- als 1e verdieping.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 309.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 279 m2
Woonoppervlakte 107 m2
Inhoud 495 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in