Wijtenhofstraat 10

5711 XG Someren € 325.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 79 m2
Perceeloppervlakte 397 m2
Inhoud 375 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze kleinere vrijstaande woning gelegen op een mooi perceel van bijna 400m2 in het centrum van Someren. Een echte opknapper die de mogelijkheid biedt om iets geheel naar eigen wens te realiseren.

BEGANE GROND:
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. L-vormige woonkamer afgewerkt met een tegelvloer, granol wanden en een balkenplafond. Open haard met schouw aanwezig. De keuken is gesitueerd in de aanbouw en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met diverse apparatuur. Vanuit de keuken via achterdeur toegang tot de tuin. Vanuit de tuin toegang tot de garage en de berging gelegen rondom de woning. Deze ruimtes geven veel mogelijkheden voor herindeling en voor realisatie van een slaap- en badkamer begane grond.

1e VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer ingericht met wandmeubel met wastafel en een bad-/douche combinatie. De slaapkamers zijn afgewerkt met een zeilvloer, behangen wanden en een schroten plafond. Via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

BUITEN:
De tuin is gelegen aan de rechterzijde van de woning en heeft een mooi formaat en is gelegen op het zuidwesten. Er zijn veel mogelijkheden voor uit- en verbouwing van de woning.

ALGEMENE ZAKEN:
• Het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd.
• Een woning met tuin die u ter plaatse moet komen bekijken om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
• Voor informatie over de exacte uitbouwmogelijkheden verwijzen wij u door naar de afdeling Vergunningen van de gemeente Someren.
• Een koper dient rekening te houden met verbouwings-en moderniseringskosten.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met asbesthoudende eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele en enkele beglazing. De vloeren, muren en dak zijn niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2012).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 397 m2
Woonoppervlakte 79 m2
Inhoud 375 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in