Vlechter 35

5711 LS Someren € 600,-
Delen
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed biedt u te huur aan:

Kleinere bedrijfsruimtes (vanaf 133m2) gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op het nieuwe bedrijventerrein in Someren. Het complex is gelegen op korte afstand van de N266 Helmond-Weert en op ca. 5 autominuten naar de snelweg A67 EINDHOVEN-VENLO. De aparte bedriifsruimten zijn voorzien van een individuele meters. Toilet mogelijk.

Afmeting bedrijfsruimte: 6.15m breed en 21.6m diep. Het terrein is toegankelijk via een afsluitbare poort. Toegang tot de bedrijfsruimte via een elektrische sectional deur en een aparte loopdeur. Aansluitingen aanwezig voor water en elektra en indien gewenst is een toiletruimte te realiseren. De bedrijfsruimte is verder voorzien van vloerverwarming. Parkeerplaatsen aanwezig op het buitenterrein.

ALGEMENE GEGEVENS
o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 600,-
Type
Bouwjaar 2019
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in