Trasweg 14

5712 BB Someren-Eind € 2.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1999
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte 1152 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u bedrijfshal met kantoorruimte en buitenterrein (ca. 500m2) gelegen op bedrijventerrein ’t Vaartje in Someren Eind.Het bedrijventerrein is gelegen aan de N266 HELMOND-WEERT. Op ca. 8 autominuten is de snelweg A67 EINDHOVEN-VENLO te bereiken.

De hal is opgetrokken uit spouwmetselwerk, stalen constructie en afgewerkt met geïsoleerde panelen en dakplaten. Het kantoor en de kantine via centrale verwarming (CV-ketel). De bedrijfshal wordt verwarmd via een gasheater.

De elektrische stalen poort geeft toegang tot het verhard buitenterrein (ca. 500m2). Via dubbele overheaddeur toegang tot de bedrijfshal. Hoogte 6m. Aparte hal 2 aanwezig bereikbaar via hal 1.
Kantoorruimte aan de voorzijde van het pand met aparte toegang via een loopdeur aan de voorzijde. Kantineruimte met keukeninrichting en toiletgroep met dubbele toiletruimte en een douchegelegenheid. Via een stalen trap aan de voorzijde van het kantoor toegang tot de 1e verdieping met extra kantoor-/opslagruimte.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

BESTEMMING
Bedrijventerrein

ALGEMENE ZAKEN
o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o Huurder gaat ermee akkoord dat de verhuurder 1x per maand de bedrijfsruimte mag inspecteren of het beoogde gebruik overeenkomt met het daadwerkelijke gebruik.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 2.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1999
Perceeloppervlakte 1152 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in