Steemertseweg 0

5715 BK Lierop € 367.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar -1
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte 4945 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bouwkavel van 4.945 m² gelegen in het buitengebied van Lierop. De bouwkavel is gelegen aan de doorgaande weg tussen Lierop en Helmond op korte afstand van het snelweg A67.

- De frontbreedte van de kavel is ca 60m. De diepte van de kavel is ca. 84m2.
- Het betreft een bouwkavel voor de bouw van een reguliere woning (750m³) met (100m2 bijgebouw) in het buitengebied van Someren.
- Het perceel wordt nader ingemeten door het kadaster. De kosten voor inmeting komen voor rekening van verkoper.
- De bouwkavel wordt verkocht Vrij Op Naam. De prijs is dus inclusief de omzetbelasting, notaris- en kadasterkosten en aansluiting op de riolering. Eventuele kosten die verband houden met de financiering van de bouwkavel komen wel voor rekening van koper.
- Verkoper zorgt ervoor dat de voorzieningen voor gas, water en elektra aanwezig zijn in de openbare weg. De kosten voor het aansluiten van gas, water en elektra komen wel voor rekening van koper.
- Na het aanvragen van een omgevingsvergunning voor de bouw van een woning kunt u direct starten met de bouw. Geen extra procedures van toepassing.
- Direct naast de bouwkavel wordt een perceel te koop aangeboden (OOK VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD) geschikt voor de ontwikkeling van een ruimte-voor-ruimte kavel. De oppervlakte van dit perceel bedraagt ca. 4.950 m². De vraagprijs voor deze kavel is € 125.000- k.k. (dit bedrag is exclusief alle benodigde onderzoeken, ruimtelijke onderbouwing, bouwtitel e.d.)

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 367.500,- k.k.
Type
Bouwjaar -1
Perceeloppervlakte 4945 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in