Sluisstraat 11

5712 BD Someren € 350.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u dit multifunctioneel object gelegen in het centrum van Someren Eind. Het pand was op de begane grond voorheen in gebruik als supermarkt en bestaat uit een zeer ruime detailhandel bedrijfsruimte van ca. 450m2 op de begane grond en een bovenwoning (type maisonette, ca 110m2) op de 1e en 2e verdieping met groot dakterras. Een pand met veel mogelijkheden.

BEDRIJFSRUIMTE
Toegang aan de voorzijde van elektrische te open schuifdeur. Grote open ruimte afgewerkt met tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en een systeemplafond. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte dubbele toiletruimte en kantineruimte. Dubbele deur aan de achterzijde met toegang tot het achtergelegen buitenterrein.

WOONHUIS (BOVENWONING)

De hoofdentree voor de bovenwoning bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Overdekt entree naar de voordeur en naar de garageruimte met stalen kanteldeur met aparte loopdeur.

1e VERDIEPING
Via een trapopgang vanuit de begane grond toegang tot de woning op de 1e verdieping. Overloop met garderobehoek, toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Aparte keukenruimte met keuken in een hoekopstelling ingericht met diverse apparatuur. Kantoor-/ speelkamer aan de voorzijde van het pand.

1,5 VERDIEPING
Via enkele treden omhoog toegang tot de ruime woonkamer afgewerkt met plavuizen tegelvloer, schoonmetselwerk- en stucwerkwanden. De aanwezige hoogte zorgt voor een speciale sfeer in de woonkamer. Via een schuifpui aan de achterzijde toegang tot de dakterras.

2e VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met toilet, wastafel en ligbad-douche combinatie.

ALGEMENE ZAKEN
• Hoofdbestemming is detailhandel voor de bedrijfsruimte met een aparte functieaanduiding voor een bedrijfswoning die betrekking heeft op de bovenwoning.
• Er zijn mogelijkheden om de bedrijfswoning los te koppelen van het bedrijfsmatige exploitatie van de detailhandel zodat de bovenwoning door derden gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de gemeente Someren.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1978
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in