Postelpark 6

5711 JE Someren € 289.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2007
Woonoppervlakte 78 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud 234 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u dit leuk appartement gelegen op de 1e woonlaag met berging en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Het complex is in 2007 gebouwd en is gelegen in het centrum van Someren. De huisarts, apotheek, supermarkten; alles ligt in de directe omgeving van het appartement. Het betreft een modern appartement van ca. 78 m2 met goede isolatievoorzieningen en een balkon aan de voorzijde met zicht op de Kerkstraat.
Een perfecte plek om te wonen.

ENTREE:

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en videofoon met intercom installatie. Via de lift en de trap toegang tot de 1e verdieping en de parkeerkelder. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

BEGANE GROND:

Via de galerij aan de voorzijde van het complex toegang tot het appartement. De centrale hal geeft toegang tot 2 slaapkamers, aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en een betegelde badkamer met wastafel en ruime inloopdouche. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, deels spachtelputz- en deels behangen wanden en een spuitwerkplafond.

Open leefruimte met keukeninrichting in een L-opstelling ingericht met diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de praktische berging met CV-opstelling (2020) en witgoedaansluitingen. Tevens ruimte voor een extra koelkast of diepvries. De woonkamer is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel met zicht op de Kerkstraat. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement.

-EERSTE VERDIEPING:

De berging is te bereiken vanuit de parkeerkelder en is een praktische bergruimte van ca. 4 m2. Er is een stopcontact aanwezig voor het opladen van uw elektrische fiets. Verder is er een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze is te bereiken via een inrit met automatische roldeur via de achterzijde van het complex.

ALGEMENE ZAKEN:

• Het appartement maakt onderdeel uit van VvE Sonnekwartier. De servicekosten bedragen € 136,29,- per maand. Meer gegevens over de VvE zijn verkrijgbaar via Wijnen Vastgoed.
• Recentelijk gebouwd appartementencomplex op een perfecte locatie in het centrum van Someren. Direct in het centrum van Someren gelegen. De Albert Heijn is gelegen op om de hoek.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen met hardhouten kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Het dak van het complex is gedekt met bitumineuze dakbedekking. Gemeenschappelijke entree op de begane grond met trapopgang en lift naar de parkeergarage, 1e , 2e en 3e verdieping. De appartementen zijn geheel geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2020).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 2007
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 234 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in