Ommelse Bos 9

5724 AZ Ommel € 350.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1956
Woonoppervlakte 141 m2
Perceeloppervlakte 1220 m2
Inhoud 500 m3

Omschrijving

PRIJS IS BIEDEN VANAF € 350.000,- k.k.

KIJKMOMENTEN
Woensdag 29 september van 15.00 – 16.30 uur.
Vrijdag 8 oktober van 15.30 uur – 17.00 uur.
Zaterdag 9 oktober van 10.00 – 11.00 uur.

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een mooi perceel van 1.220 m2 in het buitengebied van Ommel. Een echte opknapper die u geheel naar eigen smaak kunt renoveren. Dankzij de aanwezige oppervlakte op de begane grond zijn er enorm veel mogelijkheden om een bijzondere woning te realiseren. Het ruime en brede perceel biedt veel vrijheid en privacy.

BEGANE GROND:

Diepe oprit aan de voorzijde van de woning. Hoofdentree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de slaapkamer en de badkamer begane grond. De wand tussen de slaapkamer en de woonkamer is eenvoudig te verwijderen om een grote open ruimte te realiseren. Betegelde badkamer begane grond met toilet, doucheruimte en wastafel. Woonkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de kelder gelegen onder de trap. Vanuit de woonkamer ook toegang tot de badkamer.
Tussenportaal met toiletruimte en toegang tot de keuken en de tuinkamer met achterdeur naar de tuin. Ruime keukenruimte afgewerkt met een tegelvloer en een eenvoudige keuken in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en in de bijkeuken staat de CV-opstelling (ca. 2009) en zijn de witgoedaanslutingen. Wastafel aanwezig. Vanuit de bijkeuken toegang tot de toiletruimte en de eenvoudige berging gelegen aan de achterzijde van de keuken.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de betegelde badkamer met ligbad, staand toilet en wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een schroten plafond. Via een vlizotrap toegang tot de bergruimte op de 2e verdieping.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse volwassen beplantingen op de achterzijde van het perceel. Er is een ruime maar gedateerde garage aanwezig. De hoge stenen erfafscheiding zorgt voor veel privacy in de achtertuin.

ALGEMENE ZAKEN

• Koper dient rekening te houden met achterstallig onderhoud, modernisering- en verbouwingskosten. Er zit absoluut veel potentie in deze woning. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden is er een plattegrond gemaakt met een alternatieve indeling. Tevens zijn er impressies toegevoegd aan deze brochure.
• Er zijn enkele kijkdagen gepland waarop geïnteresseerden de woning kunnen komen bekijken. Deze momenten zijn:
o Woensdag 29 september van 15.00 – 16.30 uur.
o Vrijdag 8 oktober van 15.30 – 17.00 uur.
o Zaterdag 9 oktober van 10.00 – 11.00 uur
Bij ontvangst van een passende bieding behouden verkopers zich het recht voor om kijkdagen te annuleren en de woning op elk moment te verkopen.
• Het woonhuis is uitstekend bereikbaar en gelegen op zeer korte afstand van de A67 EINDHOVEN-VENLO. Verder is de woning op korte afstand gelegen van Asten, Deurne en Helmond.
• Het woonhuis heeft een woonbestemming.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (ca. 2009 Remeha). De vloeren en muren zijn niet geïsoleerd. Het is niet bekend of het dak is geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte 1220 m2
Woonoppervlakte 141 m2
Inhoud 500 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in