Novaliastraat 14

5712 CR Someren € 219.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 84 m2
Perceeloppervlakte 132 m2
Inhoud 300 m3

Omschrijving

KIJKMOMENTEN:

Vrijdag 6 mei van 16.00 uur - 17.30. uur.
Zaterdag 7 mei van 11.00 - 12.00 uur.

Vermelde prijs is een bieden-vanaf prijs.

Wijnen Vastgoed presenteert u te moderniseren tussenwoning gelegen in Someren Eind. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en heeft een privacy biedende achtertuin. Een perfecte starterswoning tegen een interessante prijs. Een buitenkans voor de klusser!

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast (2 groepen), toiletruimte met staand toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en praktische voorraadruimte onder de trap. Aparte keukenruimte met gedateerde keuken in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. Achterdeur naar de tuin. Open doorgang vanuit de keuken naar de woonkamer. De woonkamer is een lichte ruimte afgewerkt met een tegelvloer, granolwanden en een balkenplafond. Grote raampartijen in de voor- en achtergevel van de woning.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer (ca. 2013) met doucheruimte, staand toilet en wandmeubel met wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met een vloerbedekking, behangen wanden en een schroten plafond. Via een vaste trap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping.

2e VERDIEPING:

Bereikbaar via vaste trap. Bruikbaar als bergzolder met CV-opstelling (VR 2002). Daglicht via een klein dakraam.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating en borders met diverse beplantingen. Er is een overkapping met ruimte voor een zitje aanwezig op de achterzijde van het perceel. Vanuit de achtertuin toegang tot de buitenberging. Er is een achterom aanwezig via het achterpad gelegen aan de achterzijde van het perceel. Elektrische zonneluifel tegen de achtergevel van de woning. De achtertuin is gelegen op het noordwesten.

ALGEMENE GEGEVENS:

• De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing met uitzondering van de voor- en achterdeur.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• Achterom aanwezig via het achterpad gelegen aan de achterzijde van de tuin.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren. De spouwmuur is niet geïsoleerd. Het dak is aan de binnenzijde na-geïsoleerd met glaswol. De vloer is niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (ca. 2002)

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 219.500,- k.k.
Type
Bouwjaar 1965
Perceeloppervlakte 132 m2
Woonoppervlakte 84 m2
Inhoud 300 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in