Nieuwendijk 28G

5712 EM Someren-Eind € 287.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 81 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Koopprijs € 287.000,- v.o.n.

Wijnen Vastgoed presenteert u deze dit kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op de voormalige locatie van de oude Mariaschool in het centrum van Someren-Eind. Het totale nieuwbouwproject wordt gebouwd door aannemersbedrijf Geven en bestaat uit twee tweekappers, een vrijstaande woning en een appartementencomplex met 5 appartementen. Van het appartementencomplex is appartement 3 op de 1e verdieping opnieuw in de verkoop gekomen.

Het parkeerterrein is toegankelijk vanuit de Nieuwendijk. Parkeerterrein met 2 parkeerplaatsen behorende bij appartement 3. Buitenberging aanwezig. Centrale entree aan de achterzijde van het complex. Centrale hal met brievenbussen en videofooninstallatie. Via de trap en de liftinstallatie toegang tot de 1e verdieping.

Entree via het portiek. Hal met meterkast, toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers. Ruime woonkamer met open verbinding naar de keukenruimte ingericht met een keuken in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement met zicht op de omgeving.

Het appartementencomplex worden gebouwd conform de huidige eisen van energiezuinigheid en comfort. Wonen met lage maandelijkse kosten voor energieverbruik! Verder is het complex voorzien van een liftinstallatie zodat alle appartement geschikt zijn voor meerdere doelgroepen.

In overleg met de aannemer zijn diverse aanpassingen aan het appartement mogelijk. Een en ander afhankelijk van de vordering van de bouw. De bouw is inmiddels gestart. Voor meer informatie vraag de verkoopbrochure op via Wijnen Vastgoed.

Stelposten:
Stelpost keuken € 6.000,- incl btw.
Stelpost sanitair € 4.000,- incl btw

Algemene zaken:
- De appartementen worden ‘vrij op naam’ aangeboden. Dat wil zeggen dat in de koop-/aanneemsom niet alleen de bouw- en grondkosten zijn inbegrepen, maar ook alle bijkomende kosten van architect, notaris (leveringsakte), gemeentelijke leges, verkoopbemiddeling, B.T.W. en kadastrale inmeting. Een all-in prijs, echter exclusief de kosten verband houdende met financieringen, abonnee- en aansluit kosten telefoon en kabel en renteverlies.
- Er is een impressie film gemaakt om een idee te geven van toekomstige omgeving rondom het appartementencomplex. Enkele sfeerimpressies van de gewenste omgeving zijn in deze presentatie toegevoegd. Informeer hierover bij Wijnen Vastgoed.
- Het appartement mag niet worden verhuurd.
- Neem contact op met Wijnen Vastgoed voor de uitgebreide verkoopbrochure van nieuwbouwproject Antoniushof in Someren Eind.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 287.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 2021
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte 81 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in