Martijnenstraat 7

5711 AV Someren € 389.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 112 m2
Perceeloppervlakte 542 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze gedateerde bungalow gelegen op een van de mooiste plekjes in Someren nabij het centrum en tegen het park aan. Het betreft echt een bungalow die verbouwd moet worden, maar deze biedt de mogelijkheid om een bungalow te creëren geheel naar eigen smaak op een toplocatie in Someren.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, ruime hal met meterkast en vanuit de hal toegang tot alle vetrekken in de woning. Aparte keukenruimte met eenvoudige keuken in een hoekstelling ingericht met diverse apparatuur en ruimte voor een kleine eettafel. De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voorzijde van de woning met zicht op de straat en via een schuifpui aan de achterzijde toegang tot de tuin. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een balken plafond.

Aan de rechterzijde van de bungalow is de inpandige garageruimte aanwezig. Deze is bereikbaar vanuit de hal en via de elektrisch openslaande garagedeuren vanuit de oprit. In het verlengde van de hal zijn de 3 slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte gelegen. Het geheel is gedateerd maar biedt zeker de mogelijkheden om een top bungalow te creëren op een van de mooiste plekjes in Someren.

BUITEN:

De tuin is ingericht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen. Overkapping aanwezig tegen de achtergevel van de woning en er is een houten zitje aanwezig in de hoek van het perceel. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt complete privacy!

ALGEMENE ZAKEN:

• Een bungalow op een toplocatie in Someren. Op korte afstand van het centrum en op ca. 100 meter van het Slievenpark gelegen!
• Koper dient rekening te houden met moderniserings- en verbouwingskosten.
• De bungalow wordt verkocht in de huidige staat inclusief de aanwezige meubels. In de koopovereenkomst zal een clausule worden opgenomen dat het appartement wordt verkocht ‘as is‘.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

De bungalow is opgetrokken uit deels halfsteens- en deels spouwmetselwerk. Houten kapconstructie en het dak is gedekt met bitumineuze dakbedekking met kiezel. Houten balklaag begane grondvloer en de woning is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (1999) De bungalow is niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 389.500,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 542 m2
Woonoppervlakte 112 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in