Leeuwerikstraat 5

5711 CB Someren € 299.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1975
Woonoppervlakte 115 m2
Perceeloppervlakte 278 m2
Inhoud 350 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze zeer sfeervolle en uitgebouwde bungalow gelegen aan een rustige woonstraat in Someren. Een van de weinige bungalows in Someren met maar liefst 3 slaapkamers en een royale en privacy biedende patiotuin. Een garagebox op korte afstand van de bungalow zit bij de koop inbegrepen. De woning is geheel rolstoelvriendelijk en absoluut een prachtige woning voor degene die op zoek is naar een levensloop bestendige woning!

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de bungalow aan de Leeuwerikstraat. Hal met meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje en een garderobehoek. Praktische berging met witgoedaansluitingen, CV-ketel (2018) en deur naar de voorzijde van de woning. De centrale gang geeft toegang tot het woongedeelte en de 3 slaapkamers en de badkamer.
De ruime slaapkamers zijn afgewerkt met een linoleumvloer, getexte wanden en een stucwerkplafond. In 1990 zijn de badkamer en ouderslaapkamer verbouwd en uitgebouwd. Dankzij de uitbouw zijn de bad- en slaapkamer een stuk groter geworden. Vanuit de ouderslaapkamer mooi zicht op de patiotuin en via een deur rechtstreeks toegang tot de tuin. Zowel vanuit de gang als de ouderslaapkamer toegang tot de ruime en betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wandmeubel met wastafel. Een complete en ruime badkamer!

Het woongedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ingericht met een woonkamer met open keuken. Het woongedeelte is afgewerkt met een tegelvloer en via de grote aluminium schuifpui toegang tot de patiotuin. De grote schuifpui geeft ook mooi zicht op de achtertuin vanuit de woonkamer. Er is een open haard aanwezig (niet in gebruik).Keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur. Dankzij de aanwezige lichtinval is de woonkamer en keuken een prettige verblijfsruimte.

BUITEN:

De ruime patiotuin is ingericht met bestrating en diverse beplantingen. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten. Dankzij de lage bebouwing in de omgeving biedt de tuin veel privacy.

ALGEMENE ZAKEN:

• Een erg leuke bungalow met 3 slaapkamers en veel privacy in de tuin! Geheel rolstoelvriendelijk en een woning waar u heerlijk oud kunt worden!
• De ouderslaapkamer en de badkamer zijn in ca. 1990 uitgebouwd en verbouwd. Zowel de slaap- als de badkamer is ruimer geworden.
• Het dak van het woonhuis is in 2002 vernieuwd en tevens geïsoleerd.
• Someren is een zeer sfeervolle woonplaats met een bruisend verenigingsleven gelegen nabij de snelwegen A67 Eindhoven Venlo en de A2 Maastricht-Eindhoven. Eindhoven is op ca 20 autominuten afstand gelegen. Verder kenmerkt Someren zich door de groene woonomgeving en de aanwezigheid van diverse natuurgebieden in de nabije omgeving zoals de Strabrechtse Heide, het Keelven en de Groote Peel.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten platdak constructie gedekt met bitumineuze dakbedekking. Het dak is in 2002 vernieuwd en destijds geïsoleerd met isolatieplaten. De woning is verder voorzien van houten- en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel ( 2018). De spouwmuur van de woning is niet geïsoleerd. De vloeren zijn ook niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 299.500,- k.k.
Type
Bouwjaar 1975
Perceeloppervlakte 278 m2
Woonoppervlakte 115 m2
Inhoud 350 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in