Laan ten Roode 16

5711 GC Someren € 419.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte 151 m2
Perceeloppervlakte 264 m2
Inhoud 550 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een mooie locatie in het centrum van Someren. De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden en op diverse onderdelen gerenoveerd zoals b.v. nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Er is reeds een badkamer aanwezig op de begane grond en de garage is relatief eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer zodat alle voorzieningen op de begane grond kunnen zijn.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, trappenkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de aparte keuken ingericht met een keuken in een dubbele wandopstelling met stenen aanrechtblad en verder ingericht met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Ruimte voor het plaatsen van een kleine eettafel. De keuken is afgewerkt met een marmeren vloer met vloerverwarming.

Ruime woonkamer met grote raampartijen zodat er veel lichtinval aanwezig is. Aan de achterzijde is de woonkamer uitgebouwd met een erker. Ook de woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming.
Portaal met achterdeur naar de achtertuin en deur(achterom) naar de oprit aan de voorzijde van de woning. Vanuit het portaal toegang tot de voormalige garageruimte. Deze ruimte is in ca. 2013 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Destijds is er een badkamer gerealiseerd aan de achterzijde van de garage met inloopdouche, hangend toilet en wandmeubel met wastafel. Ook zijn er witgoedaansluitingen aanwezig. De voorzijde van de garage is geschikt om een slaapkamer te realiseren. De maatvoering 2,84 x 4.00m biedt voldoende ruimte voor een slaapkamer op de begane grond. De huidige aanwezige openslaande deuren zouden dan vervangen moeten worden naar een raam pui. Kortom; kom de mogelijkheden bekijken!.

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met ligbad-/douche combinatie, hangend toilet en wandmeubel met wastafel. Vanuit de badkamer via vaste trap toegang tot de zolderverdieping. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen en gestucte wanden en een stucwerkplafond.

2e VERDIEPING:

Ruime zolderverdieping met voldoende hoogte in de nok. CV-opstelling (2012) aanwezig. Voldoende mogelijkheden aanwezig voor het realiseren van een voorzolder met witgoedaansluitingen en een eventueel extra kamer op de zolderverdieping.

BUITEN:

Privacy biedende patiotuin aan de achterzijde van de woning. Complete vrijheid en privacy. De zijtuin biedt ook volledige privacy en er zijn voldoende mogelijkheden om hier extra tuin te realiseren met een zitje. Er is voldoende ruimte om nog een extra fietsenberging te realiseren indien gewenst. De zijtuin is gelegen op het zuiden.

• In ca. 1998 is de begane grond vloer vernieuwd (beton + isolatie) en is er vloerverwarming aangebracht.
• De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• Mogelijkheid voor het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond!
• De erker aan de achterzijde van de woonkamer is ca. 20 jaar geleden aangebouwd.
• In ca. 2013 is de voormalige garage geheel verbouwd. De ruimte is geïsoleerd uitgevoerd en er is een badkamer gerealiseerd. Ook is er vloerverwarming aangebracht in deze ruimte met het oog om hier in de toekomst een slaapkamer te realiseren.
• In ca. 2018 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is deels aan de binnenzijde (vermoedelijk) na geïsoleerd met glaswol. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Verwarming middels gasgestookte Cv-ketel (ca. 2012). De spouwmuur van de woning is na-geïsoleerd. De oorspronkelijk halfsteense garage is aan de binnenzijde geïsoleerd. De begane grondvloer in de gehele woning is geïsoleerd uitgevoerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 419.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1963
Perceeloppervlakte 264 m2
Woonoppervlakte 151 m2
Inhoud 550 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in