Kleijnaarstraat 5

5712 CX Someren € 285.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 93 m2
Perceeloppervlakte 365 m2
Inhoud 300 m3

Omschrijving

KIJKMOMENTEN:

Maandag 21 maart 17.00 – 18.00 uur
Donderdag 24 maart 16.30 – 17.30 uur
Vrijdag 25 maart 16.00 – 17.00 uur

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde tweekapper met vrijstaande garage gelegen op een ruim perceel van 365m². De woning is netjes onderhouden maar inmiddels wel gedateerd. Een uitgelezen mogelijkheid om de woning geheel naar eigen smaak te renoveren en in te richten. Dankzij het ruime perceel zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden van de woning. In deze brochure hebben we middels enkele impressies geprobeerd een beeld te geven van de mogelijkheden van deze woning.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Aparte keuken met eiken keuken in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. Half verdiepte kelderkast aanwezig. Lichte woonkamer met tegelvloer, spachtelputz wanden en een aluminium schroten plafond. Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde serreruimte. De in spouw gebouwde serreruimte is in 1978 aangebouwd. Vanuit de serreruimte toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING:

De 1e verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer ingericht met douche en wandmeubel met wastafel. Via een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

BUITEN:

De tuin is gelegen rondom de linkerzijde van de woning. Er is een oprit aanwezig via de achterzijde van het perceel vanuit de Hermenstraat naar de vrijstaande garageruimte op de achterzijde van het perceel. De tuin is verder inricht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen. Er is een tuinhuis aanwezig in de tuin. Er liggen mogelijkheden voor uitbouw van de woning aan de zijkant.

ALGEMENEN ZAKEN:

• Tijdens de kijkmomenten kunt u vrijblijvend en zonder afspraak de woning bekijken.
• De woning is gelegen aan een rustige woonstraat met zicht op het speeltuintje vanuit de woonkamer.
• Veel potentie en uitbouwmogelijkheden.
• De woning is in 1978 uitgebouwd met een serre/tuinkamer.
• Vrijstaande garageruimte aanwezig van ca. 25m2 met oprit vanuit de Hermenstraat.
• De toegevoegde impressies en plattegronden na mogelijke verbouwing zijn niet bouwtechnisch of publiekrechtelijk getoetst. Kopers zijn hier zelf verantwoordelijk voor.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse met Wijnen Vastgoed op de aangegeven kijkmomenten in het begin van de brochure.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met halmstroplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten- en stalen kozijnen en grotendeels voorzien van enkele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (ca 1997). De muren zijn niet geïsoleerd. Het dak is beperkt geïsoleerd. De begane grondvloer is deels geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 365 m2
Woonoppervlakte 93 m2
Inhoud 300 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in