Kleijnaarstraat 3

5712 CX Someren € 300.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 115 m2
Perceeloppervlakte 266 m2
Inhoud 380 m3

Omschrijving

VERMELDE PRIJS IS EEN BIEDEN-VANAF-PRIJS: BIEDEN VANAF € 300.000,- k.k..

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde tweekapper met modern vrijstaand bijgebouw gelegen in een woonwijk in Someren Eind. De woning is op diverse onderdelen gerenoveerd en de ruime uitgebouwde leefkeuken maakt de woning bijzonder. Verder is er een modern bijgebouw (ca. 41m2 ) aanwezig waardoor de woning ook geschikt is voor te klussen of voor de uitoefening van een aan huis gebonden beroep.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerkplafond. Kelderkast aanwezig gesitueerd onder de trap. Open verbinding vanuit de woonkamer naar de leefkeuken gelegen in een uitbouw (2011). Mooie ruime leefkeuken met ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Veel raampartijen en openslaande deuren naar de overkapping in de achtertuin. De keuken is ingericht in een U-opstelling en voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en hetelucht oven. De aanwezige losse koel-vriescombinatie blijft achter. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerkwerkplafond met inbouwspots. De aanwezige airco in de keuken is geschikt om zowel te koelen als te verwarmen.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met inloopdouche, hangend toilet en wandmeubel met wastafel. De 3e slaapkamer is in gebruik als kastenkamer en vanuit hier is een vaste trap gemaakt naar de zolderverdieping. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, getexte wanden en een stukwerkplafond. Op zowel de ouderslaapkamer als de slaapkamer aan de voorzijde is een airco aanwezig om zowel te koelen als te verwarmen.

TWEEDE VERDIEPING:

Open zolderverdieping met CV-opstelling (ca. 2014) Door de aanwezige dakkapel is er voldoende licht en ruimte op de zolderverdieping waardoor er een extra slaapkamer is gecreëerd. De zolder is afgewerkt met een laminaatvloer. Verder zicht op de isolatieplaten. Dakkapel is gerenoveerd in 2018. Ook hier hangt een airconditioning om zowel te koelen als te verwarmen.

BUITEN:

Fraaie overkapping tegen de achtergevel van de woning met een houtkachel. Achterom aanwezig via de oprit aan de zijkant van de woning. De tuin is verder ingericht met bestrating en borders met diverse beplantingen. Er zijn geen directe achterburen waardoor u veel privacy heeft in de achtertuin. Vanuit de tuin toegang tot het bijgebouw.
Het bijgebouw is nu opgedeeld in twee aparte gedeelten maar kan indien gewenst ook gebruikt worden als een grote open ruimte. In het voorste gedeelte zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. Verder zijn er de voorbereidingen aanwezig (afvoer en water) voor het aanleggen van een toiletruimte. Het achterste gedeelte is nu in gebruik als berging. Het bijgebouw is in 2015 gebouwd en is geheel geïsoleerd uitgevoerd. Een fraai bijgebouw met diverse gebruiksfuncties. Ideaal voor een aan huis gebonden beroep.

ALGEMENE ZKEN:

• Het vrijstaand bijgebouw is in 2015 gerealiseerd en is nu opgedeeld in twee aparte ruimtes; het voorste gedeelte is in gebruik als wasruimte met aansluitingen voor toiletruimte, en het achterste gedeelte in gebruik als berging. Het bijgebouw is geheel geïsoleerd uitgevoerd.
• De woning is in 2011 uitgebouwd.
• De goten en HWA’s zijn in 2011 vervangen.
• In totaal zijn er 16 zonnepanelen aanwezig. Deze wekken op jaarbasis +/- 4500 Kw op. Deze blijven achter.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De uitbouw van de woning dateert van 2011. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak van de woning en aanbouw is geïsoleerd. De spouwmuur van de hoofdbouw is in 2014 na-geïsoleerd. De aanbouw is voorzien van muur- en vloerisolatie. Het is niet bekend of de vloer van de hoofdbouw is geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 266 m2
Woonoppervlakte 115 m2
Inhoud 380 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in