Kerkstraat 53

5711 GT Someren € 419.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 122 m2
Perceeloppervlakte 438 m2
Inhoud 440 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u dit leuke en goed onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen nabij het centrum van Someren. De woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden. De aanwezige ruimte in de woning is geschikt voor een gezin maar door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning ook geschikt voor een oudere doelgroep. Fraaie privacy biedende achtertuin met een achterom naar de achtergelegen Dorpsstraat.

BEGANE GROND:

Entree aan de zijkant van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ingericht met een zit- en eethoek. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, granolwanden en een stucwerkplafond. Haardaansluiting aanwezig.

Vanuit de woonkamer toegang tot de keukenruimte gelegen aan de achterzijde van de woning met een keukeninrichting in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de kelderruimte; ideaal voor opslag.
Portaal met achterdeur naar de tuin en vanuit het portaal toegang tot de aparte toiletruimte, badkamer en de slaapkamer begane grond. De betegelde badkamer is geheel betegeld en ingericht met wandmeubel met wastafel, inloopdouche en de witgoedaansluitingen. De slaapkamer begane grond is gerealiseerd in de voormalige berging. Deze ruimte is geheel geïsoleerd en de slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en er is een inbouwkast aanwezig. Achter deze slaapkamer is de buitenberging gelegen; er zijn mogelijkheden om de slaapkamer groter te maken!

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de betegelde badkamer met wastafel en zitbad. De slaapkamers hebben goede afmetingen en zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafond. Er zijn mogelijkheden om de huidige badkamer groter te maken door een gedeelte van de achtergelegen slaapkamer bij de badkamer te betrekken. Vanuit de overloop via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping met CV-opstelling en aparte boiler.

BUITEN:

De privacy biedende achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Er is een leuke verhoogde veranda gerealiseerd tegen de achtergevel van de woning. Vanuit de tuin toegang tot de vrijstaande in spouw gebouwde garageruimte. De garage is afgewerkt met een betonvloer en schoonmetselwerkwanden en heeft een stalen kanteldeur in de voorgevel. Er is achterom aanwezig via de zijkant van de woning maar ook via de achterzijde vanuit de Dorpsstraat.

ALGEMENE ZAKEN:

• Achterom aanwezig via de achtergelegen Dorpsstraat 27 Someren.
• Het plat dak van de berging en veranda zijn in ca. 2016 vernieuwd.
• De dakpannen van de woning zijn in 2016 vernieuwd.
• De woning is keurig onderhouden maar op onderdelen gedateerd. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen (2016). Deels houten- en deels betonnen begane grondvloer. Houten verdiepingsvloeren in de woning. De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing met uitzondering van de aanwezige glas-in-lood ramen. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (ca. 1996) en aparte boiler(1996). De woning is verder niet geïsoleerd. De berging is in 1972 aangebouwd. De garage is in 1988 gebouwd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 419.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Perceeloppervlakte 438 m2
Woonoppervlakte 122 m2
Inhoud 440 m3
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in