Kanaalstraat 103

5711 EG Someren € 425.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 140 m2
Perceeloppervlakte 983 m2
Inhoud 485 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime vrijstaande woning gelegen op een perceel van 983m2 in Someren. Het betreft een echte opknapper maar de woning biedt verrassend veel ruimte en potentie! In de jaren 80 is de woning grondig gerenoveerd. De verrassend ruimte op de 1e en 2e verdieping moet u zeker komen bekijken!

Begane grond

Entree aan de voorzijde, hal met meterkast, garderobehoek en trapopgang naar de 1e verdieping. L-vormige woonkamer met leistenen vloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerkplafond. Dankzij de vele raampartijen veel lichtinval in de woonkamer.

Aparte leefkeuken met eenvoudige keuken in een lengteopstelling voorzien van diverse apparatuur. Ruimte voor een eettafel en een groot raam met zicht op de tuin. De keuken is afgewerkt met een dezelfde leistenen tegelvloer als in de woonkamer. De wanden en plafonds zijn gestuct. Portaal met achterdeur naar de tuin. Vanuit het portaal toegang tot het toilet met staand toilet en fonteintje en de bijkeuken met wasbak, witgoedaansluitingen en een inbouwkast.

1e verdieping

De overloop geeft toegang tot maar liefst 4 slaapkamers en de ruime badkamer. Op de 1e verdieping is het huis gedateerd maar de indeling is goed en er is meer dan voldoende ruimte aanwezig. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, deels schoonmetselwerkwanden en deels granolwanden en een schroten plafond. De ruime maar gedateerde badkamer is ingericht met een douchecabine, dubbele wastafel, staand toilet en een ligbad. Vanuit de overloop via een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

Buiten

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse volwassen beplantingen. Ruime overkapping tegen de achtergevel van de woning. Achterom aanwezig via de oprit naar de achtertuin. Vanuit de tuin toegang tot de vrijstaande garage.

Flinke vrijstaande garage opgedeeld in een garageruimte met dubbele stalen kanteldeuren en aparte werkruimte aan de achterzijde van de garage. De garage is ca. groot en is opgetrokken uit spouwmetselwerk, hout-stalen kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. Ideaal voor een hobbyist ! Afmetingen ca. 6 x 12 m in totaal.

Algemene zaken

• Een opknapper met veel potentie. De garage biedt ook mogelijkheden voor de klusser.
• Het object is gelegen op het bedrijventerrein in Someren maar heeft een reguliere woonbestemming.
• De woning is in 1981 nagenoeg totaal gerenoveerd. Destijds is de woning uitgebouwd en de kap hoger gemaakt. De staal met houten kap dateert van die tijd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, hout-stalen kapconstructie met
isolatieplaten dakbeschot (1981) en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien
van houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing. Verwarming via
gasgestookte CV-ketel (2020, leaseketel € 29,- per maand) De woning is voorzien van daken vloerisolatie(gedeeltelijk). De muren zijn gedeeltelijk geïsoleerd (oud gedeelte niet, maar
het nieuwe gedeelte wel).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Perceeloppervlakte 983 m2
Woonoppervlakte 140 m2
Inhoud 485 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in