Kanaaldijk-zuid 1

5712 BJ Someren € 950,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2020
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Op het bedrijventerrein ’t Vaartje in Someren-Eind wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gebouwd met diverse aparte bedrijfsruimten. Een gedeelte is al verhuurd en in totaal worden er nog 3 bedrijfsruimten te huur aangeboden.

Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 1000m2 en twee van ca. 200m2. Er is een centrale toegangsweg tot het terrein vanuit de Brugstraat en elke hal heeft diverse parkeerplaatsen. Het complex is gelegen op een zichtlocatie aan de N266 Helmond-Weert. De A67 Venlo-Eindhoven is op ca. 10 autominuten afstand gelegen. De bedrijfsruimten zijn nagenoeg klaar. Het buitenterrein moet nog worden verhard. De bedrijfsruimten zijn op korte termijn te betrekken.

BEDRIJFSRUIMTE 1 (HAL 1)
Ca. 1.000 m² bedrijfsruimte met 90m² inpandig kantoor en toiletruimten

Entree via de voorzijde van het pand via dubbele elektrische sectionaldeur in de voorgevel van de bedrijfshal of via de deur naar de kantoorruimte. Entree, trapopgang naar de verdieping, portaal met wastafel en dubbele toiletruimte, kantine/kantoor met pantry. Via de trap toegang tot de 1e verdieping met 2 kantoorruimtes.
De staat van afwerking van de kantoorruimte en bedrijfsruimte staat nader omschreven in deze brochure. Vrije hoogte van 8 meter in de bedrijfshal. Het aanwezige buitenterrein mag worden gebruikt voor laden en lossen en er zijn 12 parkeerplaatsen aanwezig die behoren tot deze bedrijfsruimte. Afmetingen: ca. 30m breed en 35m diep.
Huurprijs € 45.000,- per jaar exclusief btw

BEDRIJFSRUIMTE 2 (HAL 2)

VERHUURD

BEDRIJFSRUIMTE 3 (HAL 3)
Ca. 200 m² bedrijfsruimte met 22 m² inpandig kantoor en toiletruimte.

Entree via de voorzijde van het pand via elektrische sectionaldeur of loopdeur naar de hal. Vrije hoogte in de bedrijfshal is 8m. Aparte toiletruimte + kantoor/kantine ruimte aanwezig. Gemeenschappelijk buitenterrein voor laden- en lossen en er zijn 6 parkeerplaatsen aanwezig die behoren bij deze bedrijfsruimte. Afmetingen ca. 15m x 15m.
Huurprijs € 950,- per maand exclusief btw

BEDRIJFSRUIMTE 4 (Hal 4)
Ca. 200 m² bedrijfsruimte met 22 m² inpandig kantoor en toiletruimte.

Entree via de voorzijde van het pand via elektrische sectionaldeur of loopdeur naar de hal. Vrije hoogte in de bedrijfshal is 8m. Aparte toiletruimte + kantoor/kantine ruimte aanwezig. Gemeenschappelijk buitenterrein voor laden- en lossen en er zijn 7 parkeerplaatsen aanwezig die behoren bij deze bedrijfsruimte. Afmetingen ca. 15x15m
Huurprijs € 950,- per maand exclusief btw

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 950,- k.k.
Type
Bouwjaar 2020
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in