Hoornmanstraat 14

5711 EZ Someren € 287.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 109 m2
Perceeloppervlakte 253 m2
Inhoud 400 m3

Omschrijving

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met de meterkast, toiletruimte met staand toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Aparte keuken met keuken in een hoekopstelling ingericht met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron. Portaal met achterdeur naar de tuin. Vanuit zowel het portaal en de hal toegang tot de L-vormige woonkamer afgewerkt met vloerbedekking, deels granol en deels schroten wanden en een stucwerk- en deels balkenplafond. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een badkamer begane grond met doucheruimte, wandmeubel met wastafel en een hangend toilet.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de aparte wasruimte en de betegelde badkamer met douche, wandmeubel met wastafel en staand toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met een novilonvloer, behangen wanden en een stucwerkplafond. Praktische wasruimte met witgoedaansluitingen op hoogte. Via vlizotrap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping.

TWEEDE VERDIEPING:

Nu in gebruik als bergzolder maar gelet op de hoogte zijn er mogelijkheden om hier extra woonoppervlakte te creëren. Zicht op de isolatieplaten en er is een dakraam aanwezig. CV-opstelling (2010).

BUITEN:
Oprit aan de zijkant van de woning met poort welke toegang geeft tot de carport. De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Buitenberging aanwezig grenzend aan de badkamer op de begane grond. Extra houten buitenberging aanwezig op de achterzijde van het perceel. Doordat de woning op de voorzijde van het perceel is gelegen is er een diepe achtertuin aanwezig. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om de woning uit te bouwen met behoud van een forse achtertuin. Absoluut een woning met veel potentie.

AlGEMENE ZAKEN:
- De badkamer begane grond is in 2014 gerealiseerd.
- Het dak van het woonhuis is 2014 compleet vernieuwd met isolatieplaten en nieuwe dakpannen.
- De buitengevel van de woning is in ca. 2008 opnieuw gevoegd.
- Nagenoeg de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De spouwmuur van de woning is ca. 10 jaar geleden nageïsoleerd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Deels houten- en deels betonnen begane grondvloer, betonnen 1e verdiepingsvloer en houten zolderverdiepingsvloer. De vloeren zijn niet geisoleerd met uitzondering van de vloer in de badkamer begane grond. De spouwmuur is nageïsoleerd (ca. 2010). Het dak is geïsoleerd met isolatieplaten (ca. 2014).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 287.500,- k.k.
Type
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 253 m2
Woonoppervlakte 109 m2
Inhoud 400 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in