Hazelaar 6

5712 NN Someren € 339.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1993
Woonoppervlakte 108 m2
Perceeloppervlakte 214 m2
Inhoud 425 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruim uitgebouwde tweekapper gelegen op een mooie rustige locatie in Someren Eind met zicht op een speeltuintje tegenover de woning. Dankzij de uitbouw aan de achterzijde enorm veel gebruiksmogelijkheden aanwezig in deze woning. Verder is de woning in de laatste jaren op diverse onderdelen gerenoveerd.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast en betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer afgewerkt met een siergrindvloer, stucwerk wanden en een spuitwerkplafond. Praktische trappenkast aanwezig. Open keuken met een vernieuwde keuken (2018) in een hoekopstelling met boven- en onderkasten, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot het portaal met achterdeur naar de tuin. Verder geeft het portaal toegang tot de garageruimte en de multifunctionele aanbouw aan de achterzijde van de woning. De garage is afgewerkt met een tegelvloer en schoonmetselwerkwanden en hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. Aparte loopdeur in de garagedeur naar de oprit.

De uitbouw aan de achterzijde geeft legio gebruiksmogelijkheden; perfecte speelkamer voor de kinderen of wellicht een kantoor-aan-huis. Verder zijn er ook mogelijkheden om een slaap- en badkamer te realiseren op de begane grond.

EERSTE VERDIEPING:

De 1e verdieping geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de betegelde badkamer met ligbad-/douche combinatie, toilet en wastafel. Via de vaste trap toegang tot de zolderverdieping.

TWEEDE VERDIEPING:

Open zolderverdieping afgewerkt met een cement dekvloer en zicht op de isolatieplaten. Dankzij het dakraam voldoende daglicht op de zolderverdieping. CV-opstelling (Nefit 2014) en witgoedaansluitingen aanwezig.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Houten tuinhuis aanwezig op de achterzijde van het perceel. In 2019 is er een ruime overkapping gerealiseerd waardoor u perfect buiten kunt zitten in de tuin.

ALGEMENE ZAKEN:

• Fors uitgebouwde tweekapper op een mooie locatie in Someren Eind.
• In 2019 zijn alle raamkozijnen vervangen en zijn er kunststof kozijnen met HR++ beglazing geplaatst.
• De overkapping tegen de achtergevel is in 2019 geplaatst.
• De keuken is in 2018 vernieuwd.
• In 2018 zijn de wanden en plafonds van de woonkamer opnieuw gestuct.
• De groepenkast van de elektrische installatie is in 2019 vernieuwd (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).
• In 2019 is het keukenblok met afzuigkap in de garage geplaatst. Deze blijft achter.
• Het aanwezige schilderwerk aan de buitenzijde van de woning is in 2019 uitgevoerd.
• In 2019 zijn de boeiboorden aan de achterzijde vervangen en is de gevelbekleding tegen de voorgevel van de woning vervangen in kunststof (keralit) beplating.,
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met houten kapconstructie voorzien van isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2019). De woning is voorzien van dak,- vloer,- en muur isolatie. Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2014).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1993
Perceeloppervlakte 214 m2
Woonoppervlakte 108 m2
Inhoud 425 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in