Havenoord 1

5712 BK Someren € 685.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1994
Woonoppervlakte 254 m2
Perceeloppervlakte 1240 m2
Inhoud 950 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime vrijstaande woning met bedrijfshal van 250 m² bedrijfsruimte (25m x 10m) gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Someren Eind. Het betreft een keurig onderhouden vrijstaande woning met veel praktische en functionele ruimte. De combinatie van woonhuis met bedrijfsruimte maakt dit object uniek.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en trapopgang naar de 1 verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de kantoorruimte begane grond. Zeer ruime en speels ingedeelde woonkamer van ca. 60 m2 afgewerkt met een leisteen vloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een ruim zitgedeelte. Sfeervolle gashaard aanwezig. De aanwezige baropstelling met inrichting en krukken kan desgewenst blijven staan maar is ook eenvoudig te verwijderen zonder al te veel moeite.

Open verbinding vanuit de woonkamer naar de keuken. Dankzij de uitbouw van de keuken aan de achterzijde is er een plezierige en ruime eetkamer gerealiseerd als verlengende van de keuken. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en is ingericht met stoomoven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken is verder voorzien van een granieten aanrechtblad. De losse koel-vries combinatie is ter overname. De ruime serre is een fraai verlengstuk van de keuken en is afgewerkt met een leisteen vloer met vloerverwarming. Dankzij de grote raampartijen mooi zicht op de tuin en het vele licht zorgt voor een prettige verblijfsruimte. Houtkachel aanwezig in de serre en er is een elektrische zonneluifel aanwezig boven het dak van de serre.

Vanuit de keuken toegang tot de berging met achterdeur naar de tuin en de kantoorruimte begane grond. Deze ruimte is bij de huidige eigenaar in gebruik geweest als kantoor van het bedrijf maar is ook geschikt voor anders functies als een slaapkamer of speelkamer. Via de zijkant van het kantoor een deur naar de oprit aan de zijkant van de woning.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer, aparte wasruimte en inloopkast. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerkwanden. Het schilderwerk op de 1e verdieping is recentelijk uitgevoerd. Ruime betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wandmeubel met wastafel en een hangend toilet. Aparte praktische wasruimte met witgoedaansluitingen. Ruime inloopkast gescheiden van de overloop middels een schuifdeur.

BUITEN:

De tuin is gelegen rondom de woning en is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Via beide zijden is er een achterom aanwezig. De tuin is gelegen op het zuiden.

BEDRIJFSRUIMTE:

Brede oprit gelegen aan de rechterzijde van de woning met toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is geheel geïsoleerd en opgetrokken uit spouwmetselwerk, hout-stalen kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met bitumineuze dakbedekking. In totaal zijn er +/- 44 zonnepanelen aanwezig op het dak van de bedrijfsruimte( geleverde vermogen +/- 7000 kWh). Gas, water en elektra aansluitingen (krachtstroom) aanwezig en de hal is afgewerkt met een geïsoleerde betonvloer. Brede sectional overhead deur aanwezig in de voorgevel van de bedrijfsruimte (5 m x 3 m). De bedrijfsruimte is opgedeeld in de bedrijfshal en aan de achterzijde een werkplaats. De bedrijfsruimte dient u ter plaatse te komen bekijken.

ALGEMENE ZAKEN:

• In totaal zijn er +/- 44 zonnepanelen aanwezig (vermogen 7000kwh) . Deze blijven achter.
• Het object is een bedrijfswoning met een bedrijfsbestemming. Het is bestemd voor de inrichting voor de uitoefening van een bepaalde tak van industrie, handel en/of nijverheid of soortgelijke activiteiten. Het is niet gekwantificeerd hoe groot dit bedrijf moet zijn. Dit kan dus variëren en geeft ook veel mogelijkheden voor uitoefening van een klein bedrijf of een aan huis-gebonden-beroep mits deze valt in milieu categorie 1 of 2 b.v. handelsbedrijf, repartie tbv particulieren, .koerierdienst, ICT of internetwinkel. Diverse mogelijkheden voor invulling van het geheel. Meer informatie verkrijgbaar via Wijnen Vastgoed.
• Zeer degelijke en courante bedrijfsruimte bij de woning van 10m x 25m.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met staal-houten kapconstructie deels schuin dak met pannen en deels plat dak met bitumineuze dakbedekking. Het dak en de muren zijn geïsoleerd uitgevoerd. Krachtstroom aanwezig en verwarming middels aanwezige gasheater. Vrije hoogte in het middel van de bedrijfshal bedraagt 4,5 meter. Brede elektrisch sectional deur in de voorgevel van de garage (breed 5 meter en 3 meter hoog).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 685.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Perceeloppervlakte 1240 m2
Woonoppervlakte 254 m2
Inhoud 950 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in