Harmonielaan 22

5712 BX Someren € 295.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 147 m2
Perceeloppervlakte 225 m2
Inhoud 465 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze zeer forse en uitgebouwde tweekapper met vrijstaande garage gelegen aan een mooie groene woonstraat in Someren-Eind. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en is verder op diverse onderdelen gerenoveerd. Een forse gezinswoning gelegen aan een brede en groene woonstraat in Someren Eind.

BEGANE GROND:

Entree aan de zijkant van de woning, ruime hal met meterkast en toiletruimte met staand toilet en fonteintje.
Zeer ruime woonkamer afgewerkt met een donkere tegelvloer met vloerverwarming die doorloopt over de gehele begane grond. Dankzij het formaat van de woonkamer diverse indelingsmogelijkheden qua eet- en zithoek. Verder is de woonkamer afgewerkt met stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ingericht met een keuken in een hoekopstelling ingericht met gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, combi-oven en vaatwasser. Diverse onder- en bovenkasten. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en deze ruimte is nu in gebruik als eetkamer maar is ook perfect te gebruiken als speelkamer. Dankzij de aanwezige schuifdeuren is deze ruimte af te sluiten van de woonkamer. Vanuit de eetkamer via schuifpui toegang tot de tuin en toegang tot het portaal met achterdeur naar de tuin. Praktische schuifkast aanwezig in het portaal.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met douchecabine, wandmeubel met wastafel en een staand toilet. De slaapkamers zijn zeer ruim en afgewerkt met een laminaatvloer, deels gestucte en deels behangen wanden en een stucwerkplafond. Vanuit de overloop via vaste trap toegang tot de zolderverdieping.
Voorzolder met witgoedaansluitingen en de CV-opstelling (2015). Toegang tot de extra slaapkamer op de zolder met dakraam. Vanuit de extra slaapkamer nog toegang tot de zolderkamer in gebruik als bergruimte.
Voorzolder met witgoedaansluitingen en de CV-opstelling (2015). Toegang tot de extra slaapkamer op de zolder met dakraam. Vanuit de extra slaapkamer nog toegang tot de zolderkamer in gebruik als bergruimte.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. De tuin is gelegen op het noorden. Vanuit de tuin toegang tot de vrijstaande garageruimte met vliering en stalen kanteldeur in de voorgevel. Dankzij de diepe oprit zijn er voldoende mogelijkheden om een carport te realiseren.

ALGEMENE ZAKEN:

• Een zeer ruime tweekapper die u moet komen bekijken om de ruimte te beoordelen.
• De tegelvloer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming.
• De woning is gelegen aan een mooie en rustige woonstraat op loopafstand van de basisschool en een speeltuintje.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot (vanuit de bouw) en het dak is gedekt met betonpannen. De uitbouw aan de achterzijde dateert van 2005. De woning is voorzien van hardhouten- en kunststof kozijnen en voorzien van dubbele beglazing op de begane grond en enkele beglazing op de verdieping. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2015) en de woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. De begane grond vloer is in 2015 volledig vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1980
Perceeloppervlakte 225 m2
Woonoppervlakte 147 m2
Inhoud 465 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in