Cooperatiestraat 25

5712 EA Someren € 335.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 110 m2
Perceeloppervlakte 404 m2
Inhoud 400 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde tweekapper met carport en berging gelegen op een ruim perceel van circa 400m2 in Someren-Eind. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met veel functionele leefruimte op de begane grond. Een woning met veel mogelijkheden gelet op het ruime perceel.

BEGANE GROND
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal in het midden van de woning toegang tot zowel de woonkamer als de woonkeuken. Aan de rechterzijde van de woning is de uitgebouwde woonkamer gelegen. De woonkamer is afgewerkt met een grenenhouten vloer, stucwerk- en deels schoonmetselwerkwanden en een spuitwerkplafond. Grote schuifpui vanuit de achterzijde van de woonkamer naar de tuin. Er is een aansluiting aanwezig voor het plaatsen van een kachel. Het rookkanaal is nog intact al is deze wel lange tijd niet gebruikt. Verder zijn er veel mogelijkheden voor indeling van deze ruimte; zitgedeelte aan de voor- of achterzijde, het creëren van een aparte kantoor- en speelkamer aan de voorzijde, etc.

De keukenruimte is gesitueerd aan de linkerzijde van de woning en is ingericht met een kunststof keuken in een hoekopstelling ingericht met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Voldoende ruimte aanwezig in de keuken voor het plaatsen van een eettafel. Ruime en praktische voorraadkelder aanwezig bereikbaar vanuit de keuken.
Vanuit de keuken toegang tot de gang met achterdeur naar de tuin. Vanuit de gang toegang tot de meterkast, badkamer begane grond met ligbad, inloopdouche en wandmeubel met wastafel. Aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. De gang, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een aparte wasruimte met CV-opstelling (ca. 2009) De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, getexte wanden en een schroten plafond. De slaapkamers zijn voorzien van praktische inbouwkasten.

BUITEN:

Brede oprit aan de voorzijde van de woning met carport en achterom. De achtertuin is ingericht met bestrating, borders met diverse beplantingen en een grote vijver. De diepe achtertuin zorgt voor een gevoel van ruimte en biedt veel privacy. Er zijn veel mogelijkheden voor uitbouw van de woning zowel op de begane grond als de verdieping.

ALGEMENE GEGEVENS

• Leuke tweekapper met een prachtig mooi perceel.
• De woning is in 1986 uitgebouwd.
• De badkamer, toilet en de meterkast zijn in 2005 vernieuwd.
• Veel uitbouwmogelijkheden zowel op de begane grond als op de 1e verdieping. Er zijn vergunde tekeningen beschikbaar voor een uitbouw op de 1e verdieping. Informeer bij Wijnen Vastgoed voor meer informatie hierover.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met stramit stroplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten- en kunststof kozijnen en grotendeels voorzien van dubbele beglazing op de begane grond en enkele beglazing op de verdieping. De woning is op de begane grond in 1986 uitgebouwd. De vloeren op de begane grond zijn geheel vervangen en geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (ca. 2009). De spouwmuur van de hoofdbouw is niet geïsoleerd. De aanbouw is volledig geïsoleerd. De vloeren zijn geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1955
Perceeloppervlakte 404 m2
Woonoppervlakte 110 m2
Inhoud 400 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in