Cipres 15

5711 DZ Someren € 800,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte 332 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze instapklare kantoor/atelierruimte gelegen aan de rand van Someren op een kleinschalig en gemend bedrijventerrein met meerdere gebruiksfuncties. Het pand is duidelijk zichtbaar vanuit de Witvrouwenbergweg; de entree van Someren.

Entree tot het bedrijventerrein via de Acaciaweg. Het gehuurde wordt te huur aangeboden inclusief 2 parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein. Entree via het parkeerterrein aan de achterzijde. Open kantoorruimte met grote raampartijen met zicht op de witvrouwenbergweg. Apart portaal met toegang tot de toiletruimte en de pantry ruimte. Gas, water en elektra voor rekening van huurder.

ZEKERHEIDSSTELLING

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

ALGEMENE ZAKEN

o In de naastgelegen bedrijfsruimte is het Leefstijlhuis gevestigd. Een bedrijf in de fiitness-/ gezondheidsbranche.
o Huurtermijn jaar op jaar.
o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o Huurder gaat ermee akkoord dat de verhuurder 1x per maand de bedrijfsruimte mag inspecteren of het beoogde gebruik overeenkomt met het daadwerkelijke gebruik.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 800,- k.k.
Type
Bouwjaar 2019
Perceeloppervlakte 332 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in