Brugstraat 16

5712 AZ Someren-Eind € 900,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bedrijfsruimte gelegen aan de rand van Someren in een bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een bedrijfshal op de begane grond (ca. 90m2) en kantoorruimte op de 1e verdieping met gezamenlijk gebruik van de hoofdentree. Het totale gebouw is in 2015 gebouwd en de kantoorruimte is geheel ingericht en instapklaar te noemen. De kantoorruimte is voorzien van een toiletruimte en aparte pantry. Verder is de kantoorruimte voorzien van verwarming en verkoeling. Voor meer informatie neem contact op met Wijnen Vastgoed.

Huurprijs € 900,- per maand ex btw.

• Huurperiode in overleg.
• Huurbetaling per maand of kwartaal vooruit.
• Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Jaarlijks huurindexering op basis van het maandprijscijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meeste recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek.
• De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 900,- k.k.
Type
Bouwjaar 2015
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in