Boerenkamplaan 132

5712 AJ Someren-Eind € 289.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 90 m2
Perceeloppervlakte 715 m2
Inhoud 300 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel met een diepe achtertuin van maar liefst 60 m. Het betreft een eenvoudige woning met veel uit- en verbouwpotentie waarbij u rekening moet houden met moderniseringskosten. In deze brochure hebben we plattegronden en impressies gemaakt van een mogelijke verbouwing die u inzicht kunnen geven in de mogelijkheden van deze woning.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Aparte leefkeuken met eenvoudige keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur. Er is een inbouwkast aanwezig en vanuit de keuken toegang tot de kelderruimte. Via een deur toegang tot de woonkamer met haardaansluiting en grote raampartijen in de voor- en achtergevel van de woonkamer. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met achterdeur naar de tuin. Vanuit de bijkeuken toegang tot de toiletruimte met staand toilet en toegang tot de betegelde doucheruimte.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. Er is een dubbele inbouwkast ruimte aanwezig op de overloop. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en deels schroten- en deels gipsplatenplafond. Via een mangat toegang tot de niet begaanbare zolderverdieping.

BUITEN:

Parkeerplaats aanwezig aan de rechtervoorzijde van de woning. Achterom via de linkerzijde van de woning.
Zeer diepe en privacy biedende achtertuin. De achtertuin is ca. 60m diep en is ingericht met gazon, bestrating en diverse volwassen beplantingen. De aanwezige coniferen hagen zijn inmiddels erg breed geworden en als deze verwijderd worden zou dat veel ruimte op kunnen leveren in de achtertuin. Dankzij de diepte van de tuin zijn er veel mogelijkheden om de woning aan de achterzijde uit te bouwen.

ALGEMENE ZAKEN:

• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten
• De weergegeven verbouwingsoptie en impressies in deze brochure zijn niet publiekrechtelijk beoordeeld door de gemeente Someren.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt gebakken pannen. De woning is verder voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. De woning is niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2004).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 715 m2
Woonoppervlakte 90 m2
Inhoud 300 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in