Boerenkamplaan 116

5712 AH Someren € 1.950,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1995
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze multifunctionele bedrijfsruimte ( 240m2 showroom, 180m2 bedrijfshal en ca. 170m2 buitenterrein) gelegen een doorgaande weg in Someren Eind. De bedrijfsruimte is gebouwd in 1995 en is ingericht met een ruime showroom met veel lichtinval en zichtwaarde. Achter de showroom is een bedrijfshal aanwezig met aparte ingang vanuit de Steenoven aan de achterzijde van het pand. Verder is er nog een afsluitbaar buitenterrein aanwezig. De bestemming is ‘gemengd’ dus diverse gebruiksmogelijkheden!

Parkeergelegenheid aanwezig aan de voorzijde van het pand. Entree aan de zijkant. Ruime showroom met eenvoudige kantoorruimte (eenvoudig te verwijderen indien gewenst). Toiletruimte aanwezig. Verwarming middels gasheaters zowel in de showroom als de bedrijfshal. Airco installatie aanwezig.
Vanuit de showroom toegang tot de bedrijfshal aan de achterzijde (ca. 9x20m) met overheaddeur in de voorgevel. Ingang via de Steenoven. Tevens vanuit de Steenoven toegang tot het afsluitbare (middels elektrische poort) buitenterrein.

De wanden en het dak zijn geïsoleerd uitgevoerd. De vloer is niet geïsoleerd.
Hoogte bedrijfshal : 5.72m binnenwerks
Hoogte showroom: 3.70m binnenwerks

BESTEMMING

De huidige bestemming is ‘gemengd’ gebied waardoor er de volgende gebruiksmogelijkheden zijn zoals detailhandel, kantoren, dienstverlening etc. Meer informatie over het bestemmingsplan is verkrijgbaar via Wijnen Vastgoed.

ZEKERHEIDSSTELLING

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

ALGEMENE ZAKEN

o Olie- en benzine afscheider aanwezig.
o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o Huurder gaat ermee akkoord dat de verhuurder 1x per maand de bedrijfsruimte mag inspecteren of het beoogde gebruik overeenkomt met het daadwerkelijke gebruik.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 1.950,- k.k.
Type
Bouwjaar 1995
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in