Boerenkamplaan 106D

5712 AH Someren € 3.333,-
Delen
Bouwjaar 1996
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u moderne bedrijfshal gelegen op gelegen op een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw in Someren Eind. De bedrijfshal is gelegen aan de gezamenlijk en afsluitbaar binnenterrein. Op korte afstand van de N266 HELMOND-WEERT. Op ca. 8 autominuten is de snelweg A67 EINDHOVEN-VENLO te bereiken.

Afsluitbare entree tot het terrein vanuit de boerenkamplaan. Gezamenlijk buitenterrein met voldoende parkeermogelijkheden. Moderne hal van ca. 25 x 40m met betonvloer en dubbele elektrische sectionaldeuren en aparte loopdeur in de voorgevel. Gebruik van kantine- en toiletruimte in de naastgelegen hal zijn bij de prijs inbegrepen. Vrij hoogte in de hal van ca. 7m.

BESCHIKBAAR
per 1 juli 2023

ZEKERHEIDSSTELLING

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

BESTEMMING
Milieu categorie 1, 2 en 3.1 is toegestaan. Meer informatie verkrijgbaar via Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE ZAKEN

o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o Huurder gaat ermee akkoord dat de verhuurder de bedrijfsruimte mag inspecteren of het beoogde gebruik overeenkomt met het daadwerkelijke gebruik.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 3.333,-
Type
Bouwjaar 1996
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in