Boerenkamplaan 106C

5712 AH Someren € 700.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 350 m2
Perceeloppervlakte 2037 m2
Inhoud 1500 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze prachtige en ruim opgezette bungalow gelegen op een ruim perceel van circa 2.000 m² aan een doorgaande weg tussen Someren en Someren-Eind. De bungalow is recentelijk grotendeels gerenoveerd en biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Zowel de voor- als achtertuin is in 2020 vernieuwd en het zwembad met complete installaties maakt het geheel af.

Entree aan de voorzijde van de woning. Dubbele oprit aanwezig zowel via de linker- als de rechterzijde van de woning is een garage te bereiken. Statige entree, hal met hangend toilet en vanuit hal toegang tot het rechter,- en midden gedeelte van het woonhuis. Het leefgedeelte is gecentreerd in het midden van de woning. Vanuit de hal toegang tot de zeer ruime leefkeuken. U hebt direct fraai zicht op de achtertuin van de woning.

Het leefgedeelte is afgewerkt met een groot formaat tegelvloer met vloerverwarming. Verder zijn alle wanden- en plafonds strak gestuct. Halfopen verbinding tussen de keuken en de zitkamer dankzij de aanwezige wand met doorkijk gashaard. Ruimte voor een grote eettafel en prachtig zicht op de achtertuin. Zowel vanuit de keuken als vanuit de zitkamer via schuifpui toegang tot de achtertuin. Er zit geen keuken in de woning.
Vanuit de keuken via een deur toegang tot het slaapgedeelte van de bungalow. De gang geeft toegang tot 3 slaapkamers (waarvan er eentje in gebruik is als kastenkamer), aparte toiletruimte met hangend toilet en de recentelijk gerenoveerde badkamer met wandmeubel met dubbele wastafel en zeer ruime inloopdouche. De laatste montagewerkzaamheden voor de dubbele wastafel dienen nog uitgevoerd te worden. Vanuit de badkamer is aan de andere zijde de ouderslaapkamer de bereiken. Een enorm ruime master bedroom met gashaard, houten vloeren, gestucte wanden en een gestuct plafond.

Vanuit de zitkamer toegang tot de gang aan de rechterzijde van de bungalow. Deze gang geeft toegang tot het café, bergruimte, relaxruimte met badkamer, kantoorruimte en de garage. Het café is een sfeervolle ruimte met baropstelling; ideaal voor feestjes!.

De relaxruimte is voorzien van een sauna en een infraroodcabine. Vanuit de relaxruimte toegang tot de extra badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Zowel vanuit de gang als de hal bij de entree toegang tot de inpandige 2e garageruimte. Deze is ook bereiken via de elektrisch sectional deur vanuit de oprit. Verder is er aan de voorzijde van de woning een aparte kantoorruimte gelegen (gedeeltelijk ingericht als fitnessruimte)

De achtertuin is in 2022 compleet vernieuwd en is ingericht met bestrating, gazon, borders met diverse beplantingen en looppaden, grote vijver met diverse extreem grote vissen en een compleet zwembad met bijbehorende installaties. De totale tuininrichting is compleet af. Daarnaast is er nog een zeer ruime overkapping aanwezig tegen de achtergevel van de woning met mogelijkheid voor het inrichten van diverse zitjes. De overkapping in afsluitbaar door middel van glazen schuifwanden.

Diverse roerende zaken in het woonhuis worden ter overname aangeboden.

ALGEMENE ZAKEN
.
• In 2022 zijn er in totaal 32 zonnepanelen geplaatst op het dak. Deze zijn ter overname.
• Er is een recht van overpad aanwezig aan de rechterzijde van het perceel om per voet of via de fiets de achterom van het woonhuis te bereiken aan de noordzijde.
• Het object wordt verkocht as-is. In de koopovereenkomst zal een bepaling worden opgenomen dat koper na aankoop de verkoper niet meer kan aanspreken op de aanwezigheid van gebreken, het niet functioneren leidingen of technische installaties, bouwkundige gebreken etc.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met deels houten en deels eternitplaten dakbeschot en het zadeldak is gedekt met betonpannen. De platte daken zijn gedekt met bitumineuze dakbedekking. Het zadeldak is aan de binnenzijde na-geïsoleerd. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Betonnen begane grond vloer en houten verdiepingsvloeren. Verwarming middels 2 gasgestookte CV-ketels (leeftijd 2020 en 1995). De vloeren zijn gedeeltelijk geïsoleerd uitgevoerd. De spouwmuren zijn niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 700.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Perceeloppervlakte 2037 m2
Woonoppervlakte 350 m2
Inhoud 1500 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Stel een woningalert in